Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hollywoodsky sexsymbol opäť otcom: Povedali by ste, že má už toľko potomkov?
Zdielať na

Hollywoodsky sexsymbol opäť otcom: Povedali by ste, že má už toľko potomkov?

Zdroj: Profimedia

Päťdesiatročný herec má už poriadne veľkú rodinu.

Jude Law a jeho manželka Phillipa Coan privítali na svete nový prírastok. Ide o siedme Judeovo dieťa so štvrtou partnerkou. Jude má s Phillipou ešte jedno dieťa, ktoré sa narodilo v septembri 2020. Phillipa je psychologička a s Judeom sa spolu vzali v roku 2019.

Pár o narodení dieťaťa pre médiami mlčal, avšak ľudia ich mohli vidieť s kočíkom a novorodeniatkom na londýnskom letisku Heathrow. "Máme neskutočne stabilnú a zdravú rodinu, ktorá zahŕňa moje deti, ktoré sú už mladí dospelí. S mladšími deťmi prežívame potešienie a zábavu," povedal o živote s Phillipou Jude. 

harpersbazaar.com

Jude bol v minulosti ženatý s herečkou a dizajnérkou Sadie Frost, no rozviedli sa v roku 2003. Mali spolu 3 deti, Rafferty, Iris a Rudy. Rafferty je najstarší Judeov potomok a v súčasnosti má 26 rokov. S modelkou Samathou Burke má Jude 13-ročnú Sophiu a so speváčkou Catherine Harding má sedemročnú Adu. Jude bol vo vzťahu aj so známou herečkou Siennou Miller, avšak v roku 2006 sa na svetlo sveta dostala informácia, že ju podvádzal s opatrovateľkou. V tom čase Jude dokonca vydal aj verejné ospravedlnenie Sienne a rodine. Zdá sa, že multiotecko Jude sa veľkej rodinke teší a ktovie, možno sa ešte rozrastie. 

Najčítanejšie