Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Michael B. Jordan prezradil, akú životnú lekciu sa naučil od zosnulého Chadwicka Bosemana
Zdielať na

Michael B. Jordan prezradil, akú životnú lekciu sa naučil od zosnulého Chadwicka Bosemana

Zdroj: complex.com

Herec Michael B. Jordan povedal, že on a jeho zosnulý kolega Chadwick Boseman sú spojení navždy.

"Počas novinárskeho turné nastal moment, keď sme boli v zákulisí, bolo to v Londýne, a chystali sme sa všetci spolu pozrieť si prvý film Black Panther," spomína 36- ročný Michael na svojho kamaráta Chadwicka. "Pozreli sme sa s Chadwickom na seba a povedali sme si, že sme spolu spojení naveky. Pamätám si, že som tam sedel a prežívali sme spolu skutočné spojenie," pokračoval Michael. 

Po štvorročnom boji vyhrala nad Chadwickom rakovina a v auguste 2020 zomrel vo veku 43 rokov. "Vtedy som nič nevedel a keď to vyšlo na povrch, stratili sme ho a to ma naozaj dostalo," povedal Michael, podľa ktorého Chadwick pracoval poctivo, aj keď sa rozhodol svoju chorobu tajiť. "Život je krátky, preto sa z každého momentu snažte vyťažiť čo najviac,  máte obmedzený čas na ľudí, ktorých milujete a na veci, ktoré radi robíte. Snažte sa, aby sa vám to rátalo. To je to, čo si z tohto odnášam a idem ďalej," dodal Michael. Ten hral v snímke Black Panther Erika "Killmongera" Stevensa a túto úlohu si zopakoval v pokračovaní tohto filmu s podtitulom Wakanda navždy. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Michael mal možnosť stvárniť Adonisa Creeda vo filmovej ságe Creed. Zatiaľ poslednú časť, Creed III, dokonca aj režíroval. V kinách je už od 2. marca. 

Najčítanejšie