Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lady Gaga čelí žalobe: Nezaplatila za svoje psy!
Zdielať na

Lady Gaga čelí žalobe: Nezaplatila za svoje psy!

Zdroj: SITA

Vo februári 2021 speváčka a herečka ponúkla pol miliónovú odmenu komukoľvek, kto jej vráti ukradnuté psy. Zdá sa však, že dohodu nedodržala.

Pred dvoma rokmi svet obletela správa, že psíky Lady Gagy, Koji a Gustav, boli ukradnuté. Pri tom všetkom bol zranený aj Ray Fischer, ktorý ich práve vtedy venčil. Žena, ktorá psy vrátila, žaluje teraz Lady Gagu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Jennifer McBride je jednou z piatich ľudí, ktorí boli do únosu zapletení a žiada speváčku, aby jej vyplatila sľúbenú odmenu pol milióna dolárov, pretože práve ona Kojiho a Gustava vrátila na políciu. Podľa McBrideovej právničky, Gaga porušila zmluvu, je obvinená aj z podvodu, že sľúbila niečo, čo nedodržala. Gaga pri hľadaní psov prehlásila, že ak sa jej miláčikovia vrátia, nebude sa pýtať žiadne otázky. Magazín Entertaiment Weekly oslovil zástupcov Lady Gagy, no tí sa zatiaľ nevyjadrili. McBride bola v apríli 2021 zatknutá za plánovaný zločin a neskôr bola odsúdená na 2 roky podmienky. Jej spolupáchateľ James Howard Jackson, ktorý pri únose postrelil Raya Fischera, bol odsúdený na 21 rokov vo väzení. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Myslíte si, že Lady Gaga by mala zaplatiť Jennifer McBride, keď to sľúbila? 

Najčítanejšie