Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Boj Drew Barrymore so závislosťou bol taký zlý, že to nezvládol ani jej terapeut! Teraz prezradil, ako to naozaj bolo!
Zdielať na

Boj Drew Barrymore so závislosťou bol taký zlý, že to nezvládol ani jej terapeut! Teraz prezradil, ako to naozaj bolo!

Zdroj: Instagram/DB

Po tom, čo známa herečka a moderátorka prezradila, že mala v roku 2016 problémy s alkoholom po rozvode s Willom Kopelmanom, jej terapeut ju nechal vysporiadať sa s jej problémami samu. Teraz sa jej bývalý psychológ ozval, aby povedal svoju verziu príbehu.

Terapeut Barry Michels poslal mail do redakcie magazínu Entertaiment Weekly, v ktorom píše o skúsenosti s prominentnou pacientkou Drew Barrymore. Tá sa v minulosti vyjadrila, že ju Michels ako terapeut opustil, keď sa jej depresie zhoršili a zároveň aj jej problémy s alkoholom. "Niekedy terapeut musí prerušiť liečbu, ak pacient nechce sám zastaviť chronické sebadeštrukčné správanie, ktoré ohrozuje terapiu," napísal známy terapeut, ktorý v Hollywoode liečil aj Gwyneth Paltrow a dokonca je spoluautorom knihy The Tools, ktorú písal spoločne s ďalším známym psychológom Philom Stutzom. 

"Povedal mi len, že už nemôže pokračovať. Súviselo to s mojím pitím. Povedala som mu, že to chápem a že som ho nikdy nerešpektovala viac. Môj stav sa nezlepšoval a dúfala som, že si niekedy jeho dôveru znova získam," opísala situáciu Drew. Tá momentálne dlhší čas abstinuje a podarilo sa jej znova spojiť s Michelsom. "Našťastie, v tomto prípade som pracoval s Drew Barrymore, s jednou z najsilnejších a najstatočnejších ľudí, akých som kedy stretol. Urobila, čo bolo pre ňu správne a mohli sme sa spoločne vrátiť späť k terapii," dodal Michels. 

Aj Drewina blízka priateľka Cameron Diaz stála pri svojej kamarátke počas ťažších časov. "Vedela som, že ak pri nej ostanem a podporím ju, nájde správnu cestu. Absolútne som jej dôverovala," povedala Cameron a mala pravdu. Drew momentálne nemá problém hovoriť o svojich problémoch aj preto, že vie, že tým pomôže ľuďom, ktorí vedú podobný boj. 

Najčítanejšie