Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Môže to byť priam až zničujúci pocit: Hollywoodsky herec prezradil, aký vplyv majú na jeho prácu kritici!
Zdielať na

Môže to byť priam až zničujúci pocit: Hollywoodsky herec prezradil, aký vplyv majú na jeho prácu kritici!

Zdroj: GQ

Seth Rogen priznal, že si kritiku berie veľmi osobne.

V podcaste The Diary of a CEO, 40-ročný herec a filmový tvorca Seth Rogen priznal, že naňho majú negatívne odozvy od kritikov niekedy nemilé účinky. Kritici si údajne neuvedomujú, že za filmami stojí veľký počet ľudí, ktorí ich tvoria a keď kritizujú projekt, kritizujú aj všetkých, ktorí na ňom pracovali. 

"Myslím si, že ak by väčšina kritikov vedela, ako ľudí veľmi raní, keď píšu negatívne o veciach, ktoré vyrobili, zamysleli by sa oveľa viac nad tým, čo píšu. Je to zničujúce. Poznám ľudí, ktorí sa nikdy nedali dokopy po tom, ako si vypočuli zlú kritiku a trvá to roky, priam dekády, kým sa z toho dostanete. Je to veľmi osobné. Je to zničujúce, keď vám niekto povie, že vaše osobné vyjadrenie je zlé. Je to niečo, čo si ľudia potom nesú so sebou po celý život a chápem, prečo to tak je," prezradil Seth. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Seth (@sethrogen)

Seth hovorí aj z vlastných skúseností, nakoľko jeho film o superhrdinovi, Zelený sršeň, v ktorom hral hlavnú úlohu, získal pomerne zlé hodnotenia. "Pri Zelenom sršňovi boli hodnotenia veľmi zlé. Ľudia nenávideli ten film. Vyžívali sa v tom, ako veľmi to nemajú radi. Za prvý týždeň to však zarobilo 35 miliónov dolárov, čo bol najväčší otvárací týždeň pre film, v ktorom som účinkoval. Darilo sa mu. To je na tom všetkom niekedy pekné. Môžete z času na čas sa chytiť  aspoň nejakého úspechu," priznal. Herec však dodal, že väčšie poníženie zažil pri komédii Interview, v ktorej hral po boku Jamesa Franca. Kritici ich aj v tomto prípade nešetrili a Seth začal pochybovať o svojom, čo sa týka výberu filmu. "Bolo to oveľa osobnejšie. Pri Zelenom sršňovi som cítil, že som sa stal obeťou nejakej fajnovej vecičky. Nebolo to až také zle po kreatívnej stránke na moje strane, ale bolo to sklamanie vo všeobecnosti. Pri Interview nás ľudia vnímali, akoby sme zlyhali po kreatívnej stránke, a to bolelo," povedal Seth.
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Seth (@sethrogen)

Pre Setha je však najlepším liekom po zlých recenziách ďalšia práca. "Keď robíte filmy, viete, že život ide ďalej. Môžete ďalej nakrúcať, aj keď vaša aktuálna snímka je prepadák. Viete, že všetko bude nakoniec v poriadku, keď pokračujete v práci. Ak máte strach, že sa filmu nebude dariť a nikto vás už nikdy neobsadí, nebojte sa toho," povzbudil svojich kolegov a kolegyne Seth Rogen. 

Najčítanejšie