Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto by ste naňho nepovedali: Tento hollywoodsky sexoš má takmer 50 a stále žije s mamou!
Zdielať na

Toto by ste naňho nepovedali: Tento hollywoodsky sexoš má takmer 50 a stále žije s mamou!

Zdroj: SITA

Napriek tomu, že má na účte milióny, zdieľa dom so svojou mamou. Aký má na to dôvod?

Bradley Cooper, jeden z najsexy hollywoodskych hercov, má 48 rokov a na konte úspechy, o ktorých sa mnohým len sníva. Herec miluje komfort a rád udržiava vzťah so svojou rodinou. Práve preto uňho v dome žije aj jeho mama. 

Hercova mama Gloria Camparo je bývalá televízna hlásateľka a možno aj práve preto to Bradleyho pred kamery tak ťahalo. Už na strednej škole sa zamestnal v televízii. Keď však jeho otcovi diagnostikovali rakovinu pľúc, Bradley sa nasťahoval späť k rodičom. "Našli sme si vtedy s otcom k sebe cestu, o ktorej som nevedel, že tam ešte bola," zaspomínal si Bradley. Jeho otec po piatich mesiacoch boja s rakovinou zomrel, to však upevnilo vzťahy medzi ním a jeho mamou. "Potrebujeme sa navzájom. Nechápte ma v zlom, nie je to komplikované. Nie je to tak, že žijeme naozaj spolu, ona žije v hosťovskom dome. Je veľmi v pohode," povedal Bradley. 

brightside.me

​Určite to zaberie aj veľa odvahy a trpezlivosti zdieľať jeden priestor s vlastnou mamou, no Bradley, nakoľko je rodinný typ, dokáže túto skutočnosť vybalansovať na jednotku. 

Najčítanejšie