Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Daniel Radcliffe bude otcom: Takto na to novinári prišli!
Zdielať na

Daniel Radcliffe bude otcom: Takto na to novinári prišli!

Zdroj: SITA

Hviezda filmov o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi, Daniel Radcliffe, čaká dieťa so svojou partnerkou.

Daniel Radcliffe a jeho dlhoročná priateľka Erin Darke čakajú bábätko. Erin bola pred pár dňami odfotená v New Yorku a bruško jej už bolo vidieť. Daniel, ktorý má 33 rokov sa po meste prechádzal s o 5 rokov staršou Erin v ležérnom oblečení. 

usmagazine.com

​Mediálny zástupcovia Daniela potvrdili informáciu o tehotenstve magazínu Us Weekly. Daniel a Erin tvoria pár od roku 2013 a stretli sa pri nakrúcaní filmu Zbav sa svojich miláčikov. V snímke hrali milencov, a ich láska z plátna prešla aj do skutočného života. Pár si svoje súkromie veľmi stráži, avšak už niekoľkokrát sme mali možnosť vidieť ich ruka v ruke na červenom koberci. "Užívame si to, že spolu pracujeme, ale nie je to niečo, čo chceme robiť stále. Dúfame však, že si spolu v budúcnosti ešte zahráme. Obaja píšeme scenáre, tak možno napíšeme niečo spolu a to by bolo super," povedal Daniel. 

Daniel však nie je prvý z trojice mladých čarodejníkov, ktorý bude otcom. Predbehol ho Rupert Grint, ktorému sa v máji 2020 narodila dcéra. "Je to čudné, že sme vo veku, keď máme deti, ale zároveň je to super," dodal Daniel. 

Najčítanejšie