Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nevkusné alebo moderné? Ovládnu bosé nohy módu červeného koberca?
Zdielať na

Nevkusné alebo moderné? Ovládnu bosé nohy módu červeného koberca?

Zdroj: vouge.co.uk

V roku 2015 sa zopár žien nedostalo na premiéru filmu Carol, pretože mali obuté topánky bez opätkov. Odvtedy sa mnoho zmenilo. Je však otázkou, či k lepšiemu...

Nosiť vysoké opätky nie je pre každého a je to úplne pochopiteľné. Mení sa však pre pohodlie móda na červenom koberci? Festival Cannes túto teóriu podporuje. V roku 2016 sa Julia Robert prešla po červenom koberci úplne bez topánok. V rovnaký rok sa na koberci bosá predviedla aj herečka Sasha Lane. "Červený koberec bol na počesť nášho filmu a bola som oblečená vo veľmi elegantnej róbe a je tam kopec schodov. Celý deň len chodím, tak som išla naboso. Prečo sú ľudia tak veľmi proti tomu? Bola som stále oblečená elegantne," povedala Sasha. 

Julia Roberts

vogue.co.uk

Sasha Lane

vogue.co.uk

V roku 2018 sa herečka Kristen Stewart počas fotenia vyzula zo svojich topánok od Christiana Louboutina a fotila sa nakoniec bosá. "Ľudia sa naozaj dokážu nahnevať, ak si nedáte opätky alebo také niečo... Ja si myslím, že by sa to od ľudí už nemalo požadovať. Ak nežiadate od mužov, aby nosili opätky a šaty, nemôžete to čakať odo mňa," rozčúlila sa Kristen. Aj tento rok sa však ženy rozhodli nechať topánky na vysokom opätku doma. Cate Blanchett mala na sebe oblečený overal od Giorga Armaniho, avšak topánky si neobula, no z iných dôvodov, než je pohodlnosť. "Nedávam si topánky na vysokom podpätku, aby som si uctila ženy v Iráne," povedala Cate.

Kristen Stewart

vogue.co.uk

Najnovšie však voľbou obuvi prekvapila Jennifer Lawrence. Tá si k nádhernej róbe od Diora vybrala flip flopy. 

Jennifer Lawrence

vouge.co.uk

Do Cannes prišla aj 70-ročná módna diva Isabelle Huppert, ktorá však mala obuté topánky, ktoré boli navrhnuté tak, aby vyzerali, že ten, kto ich nosí, je bosý. 

Aký máte názor na túto módu vy? Zdá sa vám, že sa bosé nohy alebo flip flopy na červený koberec nehodia?

Isabelle Huppert

vouge.co.uk

Najčítanejšie