Skoro jasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Ozbrojený muž ohrozoval Benedicta Cumberbatcha: Chcel podpáliť dom, v ktorom bola celá rodina!
Zdielať na

Ozbrojený muž ohrozoval Benedicta Cumberbatcha: Chcel podpáliť dom, v ktorom bola celá rodina!

Zdroj: gephardtdaily.com

Život verejne známej osoby môže byť občas nebezpečnejší, než sa zdá.

Benedict Cumberbatch sa mal spoločne s rodinou ocitnúť v životohrozujúcej situácii. Muž ozbrojený nožmi sa mal vlámať do hercovho domu v severnom Londýne a vyhrážať sa mu. 

Podľa magazínu Daily Mail 35-ročný Jack Bissell, ktorý predtým pracoval ako kuchár, prišiel na to, ako sa vlámať do domu. Keď pred ním stál, mal kričať: "Ja viem, že si sa sem presťahoval. Dúfam, že to tu zhorí!". Počas tohto incidentu mal byť v dome aj 46-ročný herec, jeho manželka a ich tri deti. Utočník mal zobrať jednu z ich rastlín a hodiť ju do plota, neskôr ho aj opľuť. 

Benedict alebo niekto z prítomných museli zavolať políciu, avšak kým dorazila, muž ušiel. Polícia ho neskôr vypátrala na základe jeho DNA. Muža zatkli a má trojročný zákaz priblížiť sa k Benedictovi a jeho rodine. "Prirodzene, rodina bola úplne vystrašená a mysleli si, že ten muž sa dostane dovnútra a ublíži im. Našťastie, nezašlo to tak ďaleko. Benedict a Sophie majú za sebou niekoľko prebdených nocí, počas ktorých sa báli, aby sa podobný incident nezopakoval. Fakt, že ten muž vedel, že v dome bývajú oni, ich vystrašil ešte viac," povedal zdroj. Počas výsluchu sa prišlo na to, že útočník sa zveril jeho blízkej osobe, že sa do domu vláme a spáli ho. 

Magazín Page Six požiadal Benedictových zástupcov o oficiálne vyjadrenie, avšak doteraz ho neposkytli. 

vouge.com

Najčítanejšie