Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Najlepší výsledok slovenského filmu v tomto roku! Predbehol Oppenheimera aj Barbie
Zdielať na

Najlepší výsledok slovenského filmu v tomto roku! Predbehol Oppenheimera aj Barbie

Zdroj: Bontonfilm

Film Nikdy nehovor nikdy videlo v slovenských kinách už takmer 50 000 divákov.

Slováci sa vo veľkom rozhodli spríjemniť si upršaný víkend feel - good filmom s Terezou Kostkovou a Tomášom Maštalírom. Na vzťahovú komédiu Nikdy nehovor nikdy sa prišlo počas prvého víkendu pozrieť presne 39 504, čo je celkovo 5. najlepší výsledok premiérového víkendu v tomto roku. Zo slovenských filmov počas premiérového víkendu nemá zatiaľ Nikdy nehovor nikdy tento rok konkurenciu. Druhý najlepší otvárací víkend zaznamenal Invalid s takmer 23 000 divákmi po prvých 4 dňoch v kinách.

TRAILER:

„Snažili sme sa urobiť obyčajný rodinný film a vyzerá, že táto naša snaha našla u divákov odozvu. Za celý tím by som sa chcel všetkým divákom, ktorí sa prišli pozrieť na náš film, veľmi poďakovať,“ neskrýva radosť režisér filmu Braňo Mišík.

​Novinka od producentov kinohitov Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám dokázala tento víkend rovnocenne konkurovať aj silnej hollywoodskej produkcii a stala sa tak aktuálnou jednotkou v kinách. Spolu s predpremiérami už má na konte bezmála krásnych 50 000 divákov.

„Tešíme sa z veľa pozitívnych správ a ohlasov od divákov, ktorí na náš film prišli a tak nás aj podporili. Film sme točili so zámerom priniesť ľuďom feel - good film a verím, že sa nám to podarilo. Ďakujem všetkým, ktorí s nami pri tvorbe tohto filmu boli a verili, že všetko zlé je na niečo dobre ?,“ dodala producentka filmu Oľga Núñezová zo spoločnosti NUNEZ NFE.

​Film Nikdy nehovor nikdy od režiséra Braňa Mišíka (Klamstvo, Priznanie, Hniezdo) je dôkazom toho, že všetko zlé môže byť aj na niečo dobré. Hlavných hrdinov Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou Lenkou (Lenka Krobotová) ochladol dlhým odlúčením pre jej prácu na misiách v Afrike. Nadin manžel Viktor (Marek Majeský) sa pre zmenu opäť raz „zamiloval“ do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote.

V ďalších úlohách sa predstavia Ondřej Sokol, Hana Holišová, Jana Kovalčiková, Lucia Siposová, Juraj Hrčka, Štefan Martinovič, Juraj „Šoko“ Tabaček, Branislav Bystriansky, Dominika Mirgová, ako aj detské herecké talenty.

Najčítanejšie