Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Herca zo seriálu Beverly Hills na Silvestra napadli: Prítomná mala byť aj jeho 12-ročná dcéra!
Zdielať na

Herca zo seriálu Beverly Hills na Silvestra napadli: Prítomná mala byť aj jeho 12-ročná dcéra!

Zdroj: SITA

Na posledný deň v roku tak ľahko nezabudne.

Ian Ziering, hviezda seriálu Beverly Hills, 90210 sa dostal do cestnej potýčky. Vo videu, ktoré vyhotovili paparazzi portálu TMZ vidieť, ako Iana napadli motorkári na známej ulici Hollywood Boulevard po tom, čo okolo jeho auta prešla skupina na mini motorkách. Z videa sa zdá, že bitku začala práve seriálová hviezda.  

Ian mal zaútočiť na jedného z motorkárov po tom, čo prešli okolo neho. Niektorým svedkom sa zdalo, že mu poškriabali auto. Ian bol rozčúlený, napadol jedného z motorkárov, ku ktorému sa pridali ďalší z jeho skupiny. Následne herca naháňali cez ulicu a naďalej bili. Ian však údery vracal. V policajnom zápise sa píše, že bitka sa začala po tom, čo motorkári šoférovali nezodpovedne. Podľa tohto zápisu je Ian vedený ako obeť. Polícia však dosiaľ nikoho nezatkla. 

Facebook

Hercova 12-ročná dcéra Mia mala počas bitky sedieť v aute. Herec na situáciu reagoval aj na svojom Instagrame. "Ten incident poukazuje aj na väčší problém, ktorým je vandalizmus na našich uliciach a potrebuje to efektívne riešenie zo strany zákona. Ako obyvateľ tohto mesta a rodič vidím, že je neprijateľné, aby sa slobodne šírilo takéto správanie, ktoré vyvoláva strach a chaos, zatiaľ čo sú autority bezmocné," napísal. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Ziering (@ianziering)

Najčítanejšie