Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zendaya o prvom trápnom stretnutí s Timothéem Chalametom: Spadla som a vôbec mi nepomohol!
Zdielať na

Zendaya o prvom trápnom stretnutí s Timothéem Chalametom: Spadla som a vôbec mi nepomohol!

Zdroj: people.com

Skúsenosti s trápnym prvým stretnutím majú aj celebrity.

Počas rozhovoru v talkshow Jimmyho Kimmela Zendaya prezradila skutočne vtipnú príhodu. Spoločne s Timothéem Chalametom v nej vystupovali aj Florence Pugh a Austin Butler. Zendaya hovorila o príhode, pri ktorej sa s Timothéem stretli prvýkrát. Bolo to na letisku a vyzeralo to trochu netradične. 

"Bolo to divné letiskové stretnutie," povedal Timothée. "Áno, leteli sme rovnakým letom a ja som na letisku spadla a to bolo vlastne naše prvé stretnutie. Nechcem o tom ale rozprávať," povedala Zendaya a rozosmiala tým všetkých kolegov. Florence sa tejto témy však chytila a opýtala sa, či jej Timothée po páde pomohol. "Videl si, že som spadla?" opýtala sa Zendaya, na čo Timothée odpovedal, že si len myslí, že to videl. Florence však nedala pokoj a podpichla kolegu, ktorého sa opýtala, či Zendayi pomohol. "Ja som ju vtedy nepoznal! Nevedel som, čo mám robiť!" bránil sa 28-ročný herec.

"Už som mu to odpustila," priznala Zendaya, na čo Timothée promptne odpovedal, že je rád, aj keď je za tým niekoľko hodín terapie. Herec tiež uistil Kimmela, že sú skvelí kamaráti a počas nakrúcania a ani po ňom medzi nimi neboli žiadne nezhody, práve naopak, stali sa z nich blízki priatelia. 

Duna: Časť druhá bude mať premiéru už 29. februára. 

Najčítanejšie