Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto sú všetky filmové trailery, ktoré boli odvysielané počas Super Bowlu!
Zdielať na

Toto sú všetky filmové trailery, ktoré boli odvysielané počas Super Bowlu!

Zdroj: polygon.com

Každoročná udalosť - finále ligy amerického futbalu, Super Bowl, prinesie každoročne aj nové trailery. Nebolo to inak ani tento rok.

Tiché miesto: Prvý deň

V treťom pokračovaní filmu Tiché miesto, ktorý je zároveň prequelom k predchádzajúcim snímkam, uvidíme známe tváre ako Lupita Nyong´o, Jospeh Quinn, Alex Wolff a Djimon Hounsou. Príbeh sa bude odohrávať v New Yorku. Film prichádza do kín v lete. 

Ja, zloduch 4

Mimoni sa vracajú v plnej kráse! V kinách budú už 4. júla 2024. 

Kaskadér

Vo filme Davida Leitcha hrajú Ryan Gosling, Emily Blunt či Aaron Taylor-Johnson. Ide o komédiu, v ktorej sa dvaja exmilenci stretnú pri nakrúcaní filmu. Ona je režisérka a on kaskadér. Čo sa stane, keď zmizne hlavný hrdina? Uvidíte už v máji. 

Kung Fu Panda 4

Aj tento čierno-biely hrdina bude už čoskoro v kinách. Konkrétne od 7. marca. 

Deadpool & Wolverine

    Ryan Reynolds sa vracia do ikonickej úlohy Deadpoola. Nový trailer k tretiemu filmu potvrdzuje návrat Hugha Jackmana ako Wolverina. Naposledy sme ho v tejto úlohe videli v roku 2017. 

    Kráľovstvo planéty opíc

    Post-apokalyptistická franšíza sa vracia s ďalším filmom. Štvrtý film je prvým v sérii od režiséra Wesa Balla. Už v máji uvidíme, ako mu to išlo. 

    Wicked 

    Jeden z najznámejších broadwayských muzikálov 21. storočia prichádza do kín. Už prvý trailer je plný ikonických scén. V kinách však snímku uvidíme až v decembri. 

    Twisters

      Rok Glena Powella pokračuje. Už čoskoro ho uvidíme vo filme Miluje ma, nemiluje ma a v júli príde do kín snímka Twisters, ktorá je pokračovaním thrilleru z roku 1996.

      Imaginárni priatelia

      Tento film bude plný veľkých hereckých hviezd. Ryan Reynolds, Steve Carell, Cailey Fleming, John Krasinski či Phoebe Waller-Bridge budú postavami vo filme o imaginárnych priateľoch. Snímku režíroval John Krasinski a je to teda už druhý film na tomto zozname od tohto režiséra. 

      Opičí človek

      Dev Patel v tomto filme bude hrať Kida, muža, ktorý sa v podzemí bije v maske gorily za peniaze. Po rokoch sa infiltruje do elitnej súťaže. Keď sa jeho detská trauma odhalí, je na čase vyrovnať skóre s mužom, ktorý ho o všetko pripravil. 

      V hlave 2

      Pokračovanie bude mať aj jedna z najkrajších rozprávok vôbec. V hlave 2 bude v kinách už od 13. júna.

      Najčítanejšie