Skoro jasno
23°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Timberlake už pozná trest za šoférovanie pod vplyvom alkoholu! Čo odkazuje ľuďom?
Zdielať na

Timberlake už pozná trest za šoférovanie pod vplyvom alkoholu! Čo odkazuje ľuďom?

Zdroj: Profimedia

Po súde spevák a herec odpovedal médiám na otázky. Zanechal pri tom silný odkaz.

Justin Timberlake bol právoplatne obvinený zo šoférovania pod vplyvom alkoholu. Médiám hneď po súde povedal, že dúfa, že sa ostatní ľudia poučia z jeho chyby. 

Celý incident sa stal ešte v júni, kedy Justina zatkli v Hamptons po tom, čo porušil pravidlá cestnej premávky a zistili, že šoféroval opitý. Teraz mu sudca nariadil 25 hodín verejnoprospešných prác pre neziskovú organizáciu a prikázal mu zaplatiť 500 dolárovú pokutu s 260 dolárovým príplatkom. Navyše mu súd nariadil urobiť vyhlásenie o nebezpečenstvách spájaných so šoférovaním pod vplyvom alkoholu. 

" Snažím sa vždy správať na úrovni a toto sa mi vymklo spod kontroly. Mal som to lepšie vyhodnotiť," povedal Timberlake a tiež dodal, že si je vedomý vážnosti toho, čo sa stalo a je vďačný za príležitosť posunúť sa ďalej a robiť lepšie rozhodnutia. Justin aj jeho obhajca Edward Burke Jr. stoja za vyhlásením, že Justin mal v ten večer len jeden drink. Justin tiež prišiel o vodičský preukaz a to na jeden rok, pretože odmietol dychový a krvný test. "Som veľmi rád za to, že toto vyjadrenie pozeráte a počúvate a chcem vám povedať, že ak ste mali hoci len jeden drink, nešoférujte. Je toľko iných možností. Zavolajte kamarátovi alebo si zoberte taxík," dodal. " Urobil som chybu, ale dúfam, že ktokoľvek to číta, tak sa z mojej chyby poučí. Môžem zodpovedne prehlásiť, že ja som sa poučil.  43-ročný spevák a herec poďakoval polícii a povedal, že im je vďačný. "Aby som to uzavrel, rád by som povedal, že všetkým nám musí záležať na našom bezpečí. Ja si dám už na to pozor a dúfam, že ostatní tiež prispejú k tomu svojím dielom," dokončil vyjadrenie. 

Najčítanejšie