Zatiahnuté
15°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Ako nakrúcali Titanic? Kate Winslet prezradila vtipnú informáciu o kultovej scéne!
Zdielať na

Ako nakrúcali Titanic? Kate Winslet prezradila vtipnú informáciu o kultovej scéne!

Zdroj: vox.com

Známa herečka prezradila v čom spočíva čaro kinematografie.

V podcaste Happy Sad Confused herečka Kate Winslet zaspomínala na jej asi najznámejšiu rolu, ktorou bola Rose v snímke Titanic. Jedna z najpopulárnejších scén je tá, kde Rose leží na dverách a Jack, ktorého hral Leonardo DiCaprio, pri nej mrzne vo vode. 

"V skutočnosti to bola celkom trápna nádrž s vodou, pretože, ak mám teraz povedať úplnú pravdu, tá nádrž mala v sebe vody asi po pás. Obávam sa, že Leo bol po celý čas na kolenách," prezradila Kate. Spomína si tiež, že práve pre to, že nakrúcali vo vode, musela veľmi často odbiehať na toaletu. "Odskočila som si na toaletu a potom som sa musela znova vyštverať na tie dvere," priznala„V nádrži neustále cirkulovala voda, čo spôsobovalo značné problémy so zvukom. Neustále ste počuli zvuk tečúcej vody," prezradila Winslet a poznamenala, že herci museli po dokončení nakrúcania svoje repliky nanovo nahrať.  "Prezradím vám, že posledných 22 minút toho filmu sme museli kompletne nanovo nahovoriť, lebo inak by ste počuli v pozadí zvuk vody. Nemala by som to hovoriť. Režisér James Cameron mi bude určite volať a opýta sa ma, prečo som to urobila," dodala. 

IG/ kate.winslet.official

To však nie je jediná kuriozita, ktorú Kate ohľadom filmu povedala. "Počas londýnskej premiéry mi bolo naozaj zle. Mala som otravu jedlom, bola som v nemocnici. Bolo to veľmi divné. Keď film prišiel do amerických kín, jeden môj priateľ mal pohreb. Bolo to hrozné na to len pomyslieť. V podstate som zmeškala všetko, čo sa uvádzania filmu Titanic do kín týkalo. Bol to asi spôsob, akým sa ma snažil vesmír ochrániť a pripomenúť mi, na aké veci by som sa mala sústrediť," povedala. Herečka si nakoniec film pozrela po prvý raz v preplnenom kine v New Yorku s dvoma kamarátmi. "Pamätám si, že som si pomyslela, že je to divné. Sedieť v plnom kine a hrať v jednom z tých filmov, na ktoré ľudia chodia a obsadia každé jedno miesto. Bolo to fakt divné," zaspomínala si herečka. 

Najčítanejšie