Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Amanda Seyfried prezradila plány o muzikáli Mamma Mia! 3: Túto speváčku vraj presvedčí, aby hrala jej dcéru!
Zdielať na

Amanda Seyfried prezradila plány o muzikáli Mamma Mia! 3: Túto speváčku vraj presvedčí, aby hrala jej dcéru!

Amanda Seyfried je pripravená vrátiť sa do svojej obľúbenej úlohy.

Herečka Amanda Seyfried prezradila, ako by podľa nej mohlo vyzerať tretie pokračovanie úspešného muzikálu Mamma Mia! V druhej časti sme sa dozvedeli, že jej postava je tehotná a Amanda už má vysnívané, kto by mohol hrať jej dcéru. 

Podľa Amandy by bolo skvelé obsadiť mladú popovú speváčku Sabrinu Carpenter. "Každý hovorí, že ten film bude, ale ja som doteraz nevidela scenár," priznala Amanda pre ABC News. 

Instagram/SC

Sabrina Carpenter má hity skupiny ABBA v malíčku, nakoľko počas svojho turné v jednej z najväčších sál v Madison Square Garden prespievala jednu z ich piesní. Jediným problémom by mohol byť malý vekový rozdiel medzi Amandou a Sabrinou. Je to len 13 rokov. Herečka však v rozhovore povedala, že na veku vo filme až tak veľmi nezáleží, nakoľko Cher hrala mamu Meryl Streep a je od nej len o tri roky staršia. "Viete čo? Použijú make-up, vďaka ktorému budem vyzerať staršie. Bude to tak. Som herečka. Takže, ak chce Sabrina Carpenter hrať mojú dcéru, presvedčím ju. Je to v poriadku, som jej veľká fanúšička," dodala Amanda. Myslíte si, že by to mohlo fungovať? 

harpersbazaar.com

Najčítanejšie