Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Al Pacino bez problémov rozpráva o finančných problémoch: Mal 50 miliónov, no potom skončil na mizine!
Zdielať na

Al Pacino bez problémov rozpráva o finančných problémoch: Mal 50 miliónov, no potom skončil na mizine!

Zdroj: zimbio.com

Prázdny bankový účet niekedy trápi aj hollywoodske hviezdy.

Al Pacino vydáva autobiografiu s názvom Sonny Boy. V nej spomína aj na obdobie, keď skončil bez peňazí a musel tak začať nakrúcať filmy, s ktorými nebol príliš stotožnený. O peniaze prišiel kvôli svojmu účtovníkovi, ktorý nakoniec skončil na sedem a pol roka vo väzení. Al Pacinovi dokázal vybieliť účty spoločne aj so všetkým, čo mal našetrené. Herec tak prišiel o 50 miliónov dolárov. 

Podľa Pacinovej knihy začal mať herec podozrenie v roku 2011, keď dostával rôzne varovania, ktoré sa týkali práve jeho účtovníka. V tom období Pacino aj veľa míňal, aspoň tak to píše v knihe. Problémy si všimol po tom, ako sa po luxusnej a dlhej dovolenke vrátil do svojho Hollywoodskeho domu a zistil, že mu z účtu nechýbajú takmer žiadne peniaze. Paradoxne, práve vďaka tomuto zistil, že je na mizine. "Mal som 50 miliónov a potom som mal zrazu nulu. Mal som nehnuteľnosť, ale nemal som vôbec žiadne peniaze. V tomto biznise, keď zarobíte za film 10 miliónov dolárov, nie je to 10 miliónov. Po právnikoch, agentoch, PR manažéroch a vláde to nie je 10 miliónov, je to približne 4,5 milióna vo vrecku. Predýchate to, pretože si napriek tomu žijete na vysokej nohe. A presne tak o tie peniaze prídete. Čím viac zarobíte, tým menej máte," píše Pacino. 

SITA

"Toľko peňazí, ktoré som míňal a veci, na ktoré som ich míňal, boli jednoducho stratové. Môj záhradník dostával 400 000 ročne a to vôbec nepreháňam. A to je len začiatok. Bolo to dokonca za dom, v ktorom som ani nežil," dodal. Keď si uvedomil, že je bez peňazí, bol už po 70tke. "Nebol som mládenec a nezarábal som už toľko peňazí ako som zarábal za filmy kedysi. Veľké šeky, na ktoré som bol zvyknutý, skrátka nechodili," priznal. To ho priviedlo k tomu, že hral vo filmoch, ktoré ho nenapĺňali a dokonca zrušil aj svoj zákaz hrať v reklamách. Predal jeden zo svojich domov a začal sa zúčastňovať na rôznych prednáškach ako hosť. Práve to ho utvrdzovalo v tom, že je ešte stále populárny, nakoľko jeho prednášky boli stále plné. Povedali by ste niekedy, že aj takýto herec môže ostať na mizine? 

Najčítanejšie