Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Zo sexice Sydney Sweeney bude boxerka: Ukázala životnú premenu!
Zdielať na

Zo sexice Sydney Sweeney bude boxerka: Ukázala životnú premenu!

Zdroj: medium.com

Zabudnite na nežnú blondínku. Herečka ukázala poriadne vypracované ruky.

Sydney Sweeney je pripravená nastúpiť do ringu. Herečka na svojom Instagrame zdieľala zopár fotografií, na ktorých je v postave Christy Martin, ktorú bude hrať v životopisnom filme. 

"Je to prezradené a to vďaka paparazzom v kríkoch, tak vám tu zdieľam zopár fotiek zo zákulisia filmu, na ktorom práve pracujem. Posledných pár mesiacov som zahltená tréningami, aby som na svetlo sveta priniesla príbeh o tejto neuveriteľnej žene, skutočnej šampiónke, ktorá bojovala nielen navonok, ale aj vo vnútri. Jej cesta je testamentom zotrvačnosti, sily a nádeje a je mi cťou, že ju môžem stvárniť a zdieľať s vami jej silný príbeh. Čoskoro sa dozviete viac," napísala k fotkám Sydney. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Sweeney (@sydney_sweeney

Film bude režírovať David Michôd a objavia sa v ňom aj Ben Foster, Merritt Wever, Ethan Embry či Katy O’Brian. Christy Martin bola jednou z najznámejších boxeriek v Amerike. Jej kariéra dsa začala v roku 1989 po stretnutí s manažérom a jej budúcim manželom Jimom Martinom. Súperila až do roku 2012 a objavila sa aj na titulke známeho časopisu Sports Illustrated. Jej život však vôbec nebol jednoduchý. V roku 2010 ju jej manžel niekoľkokrát bodol, postrelil ju a nechal ju napospas osudu. Našla silu, z miesta činu utiekla a našla niekoho, kto ju odviezol do nemocnice. Dva roky neskôr bol Jim Martin odsúdený na 25 rokov vo väzení za pokus o vraždu. Boxerka pre CBS News prezradila, že násilie u nej doma bolo bežné a prebiehalo v niekoľkých formách, nielen fyzických, ale aj psychických či sexuálnych. Bola závislá od kokaínu, ktorý jej zháňal práve jej manžel. Vydieral ju a vyhrážal sa jej, že prezradí jej sexuálnu orientáciu. "Celá časť, ktorá sa týka sexuality je zložitá, pretože som bola dopletená. Verila som Jimovi, bol o 25 rokov starší než ja. Bol to môj tréner. Verila som, že je niekto, komu sa môžem zdôveriť a povedať mu o mojich pochybnostiach týkajúcich sa sexuality, rodiny a života. On to však použil proti mne," povedala. Zdokumentovať jej príbeh určite nebude ľahké a sme zvedaví, ako sa to nežnej Sydney podarí. 

Najčítanejšie