Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo spája Macaulaya Culkina s Jacksonovou dcérou?
Zdielať na

Čo spája Macaulaya Culkina s Jacksonovou dcérou?

Zdroj: profimedia

Michael Jackson by oslávil v týchto dňoch 59. narodeniny. Keď nás v roku 2009 opustil, jeho dcéra Paris mala iba 11 rokov. Otca už nenahradí nikto, ale ten krstný sa o to môže aspoň pokúsiť.

Kamarátstvo Michaela Jacksona a Macaulaya Culkina bolo horúcou témou 90-tych rokov. 22 ročný rozdiel medzi hviezdou filmu Sám doma a kráľom popu vyvolával nejednu otázku. Ich priateľstvo to však neohrozilo a Jackson nakoniec požiadal Culkina, aby sa stal krstným otcom jeho dcéry Paris. Tá sa narodila v roku 1998, keď mal Macaulay 17 rokov.

internet

​Culkin často opisoval ich vzťah ako "unikátny" a o Michaelovi povedal: “Bol ako dieťa. Miloval sa hrať tak, ako my (deti).” Mať takého kamaráta, akým bol Jackson, bolo pre detskú superstar veľmi “pohodlné”, ako sám povedal v jednom rozhovore. 

Macaulay sa musel zúčastniť aj na súdnom procese, do ktorého Jacksona neprávom zatiahli. Culkin potvrdil, že ho Jackson v živote neobťažoval, ani voči nemu nikdy nemal podozrivé alebo nevhodné správanie. “Je to môj veľmi dobrý kamarát, a stále budem pri ňom stáť”, povedal na margo kauzy v Show Larryho Kinga v roku 2004. “Toto, čo sa deje, je veľké nešťastie pre všetkých zúčastnených.”

Culkin taktiež v Show Larryho Kinga povedal, že sa v jeho dome, v Neverlande, kde často prespával, neudialo nič nezvyčajné.”Spať v Jacksonovej spálni môže znieť šokujúco”, konštatoval so smiechom, “ale musíte si uvedomiť, že Jacksonova spálňa - to bol iný svet, veď ich tam bolo niekoľko - tá moja mala tri kúpelne. Je potrebné si uvedomiť súvislosti.” Jackson sa v jeho spoločnosti cítil veľmi dobre. ”Ja som sa s ním rozprával ako s normálnym človekom. On bol super chalan, ktorý ostal veľkým dieťaťom", povedal Culkin.

TRAILER: Michael Jackson - Black Or White

Macaulay Culkin to v živote tiež nemal najľahšie a na istý čas ho to všetko poriadne prevalcovalo. Začalo to “vojnou” rodičov o jeho majetok, nekonečné prepieranie v bulvári, sláva, ktorá by málokomu nepomotala hlavu v detstve, no a to už bol iba krok k jeho únikovej ceste -  drogám. Dnes sa však zdá, že je "naspäť" a znovu si užíva život plnými dúškami. Svoju úlohu krstného otca berie zodpovedne a s Paris sú nerozlučnou dvojicou. Veľmi radi spolu chodia von a dokonca si nechali urobiť spoločné tetovanie. Michael by bol na tento ich vzťah určite veľmi hrdý :)

Súvisiace články

Najčítanejšie