Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kim Cattrall: Kolegyne zo Sexu v meste nikdy neboli moje kamošky!
Zdielať na

Kim Cattrall: Kolegyne zo Sexu v meste nikdy neboli moje kamošky!

Zdroj: joj.sk

Dlhoočakávané pokračovanie filmu Sex v meste 3 oficiálne zrušili. Bola skutočným dôvodom márnivosť Kim Cattrall?

Kim Cattrall hovorí, že nikdy nebola priateľka so svojimi kolegyňami z kultového seriálu Sex v meste, s ktorými sa v súčasnosti dostala do rozporu pre plánované pokračovanie filmovej série. Herečka sa otvorene priznala, že ich priateľstvo nepresiahlo hranice obrazovky: "Nikdy sme neboli priateľky. Boli sme jednoducho kolegyne, a tak nám to fungovalo."

Kim Catrall

Kim Catrall

profimedia.sk

Tiež sa vyjadrila na adresu všetkých fám, že práve pre jej veľké nároky štúdio Warner Bros. zrušilo nakrúcanie tretieho filmu. Podľa nej je to smiešne: "Nikdy som nežiadala peniaze," povedala Kim. "Rovnako som nikdy neprosila o nové projekty. Je absurdné myslieť si, že som nejaká diva."
Sex v meste

Sex v meste

profimedia.sk

​Naopak, istý zdroj sa do médií vyjadril, že Kim mala "mimoriadne nároky" a vraj nebola spokojná s "ponižujúcim" vývojom svojej postavy. Cattrall prirovnala celú túto drámu ku "toxickému vzťahu".

O tom, že Samantha, Carrie, Charlotte a Miranda sa znova stretnú na filmovom plátne sa hovorilo takmer osem rokov, no až teraz sa Sarah Jessica Parker oficiálne vyjadrila, že akákoľvek možnosť tretieho filmu je minulosťou.

Kim prezradila, že pre túto kauzu telefonovala aj samotnej Sarah, ktorá mala byť producentkou filmového pokračovania: "Rada by som odkázala ľuďom zo Sexu v meste a konkrétne Sarah, že si myslím, že mohli byť ku mne milší."

Dodala, že ona samotná sa už posunula ďalej od hrania postavy Samanthy Jones a to isté chce aj pre svojich fanúšikov: "Hrala som Sam 20 rokov. Idem ďalej a vy by ste tiež mali."

Jason Lewis

Jason Lewis

profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie