Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcete vlastniť originálny kostým z Pomády? Teraz máte možnosť!
Zdielať na

Chcete vlastniť originálny kostým z Pomády? Teraz máte možnosť!

Herečka a speváčka Olivia Newton-John predáva svoje kostýmy z Pomády po 40 rokoch od natáčania. Čo ju k tomu viedlo?

Už o mesiac oslávi Pomáda svoje 40. výročie. Mnohí túto snímku považujú za najlepší muzikál všetkých dôb. Vlastniť rekvizity či ikonické kostýmy je pre milovníkov Pomády nedosiahnuteľné. Onedlho si však budú svoj sen môcť splniť. Olivia Newton-John, predstaviteľka Sandy, predáva všetky kusy oblečenia, ktoré si z nakrúcania odniesla.

pinterest.com

“Celý proces natáčania tohto filmu bol presne takou zábavou, akú si predstavujete. Spievanie a tancovanie, ale tiež flákanie sa po pľaci s Johnom Travoltom a zvyškom hercov. Bolo to, ako keby sme sa vrátili na strednú školu. Milovala som svoje kostýmy, špeciálne koženú bundu a nohavice, ktoré som na sebe mala na konci filmu,” povedala Olivia.

Dostať ju do tohto kostýmu však nebolo také jednoduché, ako sa môže zdať. “Pamätám si, že som prišla do prívesu, kde sme mali kostýmy, s našim kostýmovým návrharom, Albertom Wolskym. Skúšala som si svoj outfit po prvý raz. Bunda padla perfektne a červený lem bol úžasný. Nohavice boli tiež fantastické, ale pretože išlo o originály z 50. rokov, zips bol pokazený, tak ma do nich museli zašiť,” priznala.

instyle.com

Keď vyšla z prívesu, celý štáb z nej nemohol odtrnúť oči. Jemnú Sandy takto oblečenú dovtedy nevideli. Po skončení natáčania si Olivia mohla zobrať tento kostým domov, kde ho mala až doteraz. “Bundu som na sebe mala oblečenú na pár predstaveniach, no nohavice som neskúšala od konca natáčania,” zdôveril sa herečka.

pinterest.com

Na oslavu 40. výročia sa rozhodla, že je pravý čas urobiť dobrú vec a ponúknuť tieto kúsky do dražby a podporiť tak boj proti rakovine. Olivia sama založila nadáciu, ktorá sa tejto problematike venuje. Je podľa nej úžasné, že kostým bude mať väčší zmysel, než len ležať niekde v skrini. “Pomáda mi zmenila život a teraz môže pomôcť ostatným ľudom,” zdieľala svoju myšlienku Olivia.

Najčítanejšie