Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Poznáte ich? Toto sú skutoční partneri hercov seriálu Teórie veľkého tresku!
Zdielať na

Poznáte ich? Toto sú skutoční partneri hercov seriálu Teórie veľkého tresku!

V seriáli si hľadali partnerky len s veľkými problémami. Skutočnosť je však iná...

Jim Parson

​Todd Spiewak, ktorý je s Jimom viac ako 15 rokov, mu povedal svoje "áno" v roku 2013. Po 10 rokoch sa pár rozhodol svoj vzťah zverejniť spoločným príchodom po červenom koberci.

Kaley Cuoco

https://www.girlfriend.com.au/

​Asi ste nevedeli, že Leonard a Penny netvorili pár len pred kamerami. Aj v skutočnosti Kaley a Johnny spolu chodili, no rozišli sa v roku 2009. Kaley sa v roku 2013 vydala za profesionálneho tenistu Ryana Sweetinga, no o dva roky neskôr sa rozviedli. Po tomto rozchode sa stretla s Karlom Cookom, ktorého si vzala, keď oslavovala 32. narodeniny.

Johnny Galecki

https://eng.amomama.com/

​Johnny Galecki chodí s Ariellou Nicole od roku 2015, ale svoj vzťah neriešia na verejnosti.

Kunal Nayyar

​Neha Kapur získala titul Miss India v roku 2006 a v tom istom roku súťažila aj o titul Miss Universe. Kunal tak dokázal, že na rozdiel od svojej postavy v seriáli vie, ako si získať ženské srdce. Pár sa vzal pred 8 rokmi v ich rodnom meste, Dillí, kde mali veľkú svadbu v tradičnom indickom štýle.

Simon Helberg

​Herec sa rozišiel so svojou manželkou po tom, čo ju požiadal o ruku, ale pred tým, než si ju vzal. To nedáva zmysel, ale na to, aby ste tomu porozumeli, musíte poznať celý ich príbeh, pretože ich 12 ročné manželstvo, v ktorom už splodili 2 deti,  nezačalo normálne. V momente, keď Simon požiadal svoju partnerku Jocelyn Towne o ruku, zľakol sa a rozišiel sa s ňou. Po tomto rozchode sa Jocelyn rozhodla zmeniť svoj život a presťahovala sa do Paríža, kde stretla aj iného muža. Simon však priletel za ňou a presvedčil ju, aby sa s ním vrátila. Po návrate do Spojených štátov Simon Helberg okamžite opäť požiadal Jocelyn o ruku a sú dodnes spolu.

Melissa Rauch

https://www.yahoo.com/

​Pekný scenárista a milá herečka. Melissa Rauch, ktorá v televíznej show hrala postavu Bernadette, sa vzali pred 12 rokmi. Jej manželom sa stal Winston Beigel. Bernadette bola počas natáčania dvakrát tehotná. Kto vie, možno jej postava inšpirovala samotnú Melissu, aby mala svoje vlastné dieťa, ktoré prišlo na svet v roku 2017.

Mayim Bialik

​Mayim Bialik bola 9 rokov vydatá za Michaela Stonea. Majú spolu dve krásne deti, no nanešťastie, pre ich hektickú kariéru sa rozviedli. Podľa niekoľkých klebiet momentálne randí s členom kapely The Maccabeats.

Najčítanejšie