Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Melanie Griffith v poslednom štádiu liečby rakoviny: Fanúšikom poslala dojemný odkaz!
Zdielať na

Melanie Griffith v poslednom štádiu liečby rakoviny: Fanúšikom poslala dojemný odkaz!

Svojich fanúšikov varuje pred touto zákernou chorobou.

Melanie Griffith je kráľovnou Hollywoodu, no bez ohľadu na to, ako veľmi ste slávny, rakovina môže prekvapiť aj vás. Griffith už absolvovala liečbu v roku 2009, keď jej z nosa odstránili bazálne bunky rakoviny kože. Túto operáciu vykonali, aby zabránili rozširovaniu sa rakoviny, no v roku 2017 sa aj tak vrátila.

Herečka sa rozhodla o diagnóze rakoviny kože otvorene prehovoriť. "Je to desivé, pretože moja práca závisí od toho, ako vyzerám," povedala.

V príspevku na svojom profile na Instagrame uverejnila fotografiu, na ktorej má náplasť po celej dĺžke nosu. Nesnažila sa, aby vyzerala pekne a nedala si dokonca ani make-up.

https://www.instagram.com/p/Bm7DaOzFE4D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Svojich fanúšikov upozornila na rakovinu kože a vyzvala ich, aby si každý dával na seba pozor. "Ak je niekto z vás chorý, liečte sa. Ak sa radi opaľujete a vystavujete sa množstvu slnka, buďte opatrní. Používajte dobré opaľovacie krémy. Chodievajte pravidelne na prehliadky k dermatológovi. Ak žiadneho nemáte, nájdite si ho alebo choďte na najbližšiu kliniku a požiadajte o test."

Úprimná spoveď a jej fotografia poukazujú na inú stránku Melanie, ako sme u tejto herečky zvyknutí, ale je dôležité, aby ju videlo čo najviac ľudí.

Súvisiace články

Najčítanejšie