Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nadia z Prci, prci, prcičky oslavuje 20. výročie filmu: Dnes by už podľa nej nevznikol!
Zdielať na

Nadia z Prci, prci, prcičky oslavuje 20. výročie filmu: Dnes by už podľa nej nevznikol!

Zdroj: hotflick.net

Na obdobie nakrúcania si zaspomínala milou fotografiou na svojom Instagrame.

Film Prci, prci, prcičky oslavuje neuveriteľných 20 rokov od jeho prvého odvysielania. Pri tejto príležitosti si herečka Shannon Elizabeth zaspomínala na natáčanie a upozornila na fakt, že v dnešnej dobe by takýto film už nemohol vzniknúť.

V teenagerskej komédii z roku 1999 Shannon stvárnila postavu Nadi, zahraničnej študentky zo Slovenska. V známej scéne sa vďaka ukrytej kamere nevedomky vyzliekla pred celou školou a podľa jej slov práve pre tieto zábery by dnes tento film nevznikol. "Ak by to vyšlo po hnutí #MeToo, určite by to bol problém," povedala 45-ročná herečka. "Myslím si, že by to muselo byť inak," povedala.

www.yahoo.com

Shannon však na natáčanie spomína len v dobrom. "Bolo to veľmi intímne, v miestnosti som bola len ja a zvukár," povedala. "Bolo to zvláštne, vo veľkej hale vytvorili malú štvorcovú miestnosť a všetkých, kto tam nemuseli byť, poslali preč. To si najviac pamätám, len ja a zvukár a po celý ten čas som sa snažila žartovať s režisérom. Snažila som sa nebyť nervózna, aby neboli nervózni aj ľudia zo štábu. Nerobila som si z toho veľkú hlavu."

https://www.instagram.com/p/BztZwpGB6JQ/?utm_source=ig_embed

Elizabeth pridala na svoj Instagram milú fotografiu so svojimi hereckými kolegami. "Všetko najlepšie k 20. narodeninám Prci, prci, prcičky! Ďakujem za to, že ste takou veľkou časťou môjho života... vtedy, dnes a stále!" napísala do popisu pod fotku. "Je neuveriteľné, že odvtedy ubehol taký dlhý čas. Mám pocit, akoby to bolo minulý týždeň alebo minulý mesiac. Ale 20 rokov? V žiadnom prípade." Uzavrela to slovami: "Tento film je o vás - záleží len na tom, akým spôsobom sa dokážete vžiť do postáv. V tom spočíva krása príbehov, ktoré sme sa snažili rozpovedať. Vyrastať nie je niekedy ľahké, ale dúfam, že vďaka tomuto filmu ste sa dokázali nad tým všetkým zasmiať."

Súvisiace články

Najčítanejšie