Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jamie Lee Curtis a Arnold Schwarzenegger sa po rokoch znovu stretli: Dočkáme sa pokračovania Pravdivých lží?
Zdielať na

Jamie Lee Curtis a Arnold Schwarzenegger sa po rokoch znovu stretli: Dočkáme sa pokračovania Pravdivých lží?

Zdroj: www.ew.com

Od snímky Pravdivé lži ubehlo takmer 25 rokov.

Herečka Jamie Lee Curtis pridala na svoj Instagram čiernobielu fotografiu, kde pózuje so svojím dlhoročným hereckým kolegom, Arnoldom Schwarzeneggerom. Spolu natočili obľúbený film Pravdivé lži.

Do popisu napísala:Prvýkrát spolu po dlhej dobe. Stále mi vyrážaš dych! Starší, múdrejší, ale stále sám sebou. Učíš sa, si láskavý a neustále sa smeješ!“

https://www.instagram.com/p/B0efb7xAl_o/?utm_source=ig_embed

Pravdivé lži debutovali v roku 1994 a režíroval ho James Cameron. Film zožal úspech ako u kritikov, tak aj u divákov a dokonca získal aj nomináciu na Oscara za najlepšie vizuálne efekty. Herečka Jamie Lee Curtis získala za túto snímku Zlatý glóbus.

Opätovné stretnutie hercov vyvoláva otázku, či sa neplánuje nové dobrodružstvo týchto postáv. Pre tieto veľmi úspešné hviezdy však natočenie remake-u môže byť časovo náročné, pretože v súčasnosti sú obaja zaneprázdnení. Curtis oficiálne potvrdila svoju účasť v dvoch hororoch: Halloween Kills (2020) a Halloween Ends (2021) a zahrá si aj v čiernej komédii Na nože s Chrisom Evansom a Danielom Craigom.

Schwarzenegger sa momentálne po rokoch stretol pred kamerou s ďalšou hviezdou. Vďaka filmu Terminátor: Temný osud ho uvidíme opäť po boku herečky Lindy Hamilton. Ide tak už o šieste pokračovanie franšízy tohto akčného filmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie