Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto sú tí najatraktívnejší oteckovia z Hollywoodu: Pozrite sa aké majú doma zlatíčka!
Zdielať na

Toto sú tí najatraktívnejší oteckovia z Hollywoodu: Pozrite sa aké majú doma zlatíčka!

Majú úspešnú kariéru, vyzerajú skvelo a sú aj dobrými otcami.

Chris Hemsworth

www.people.com

​Je nielen silným a urasteným Thorom, ale aj milujúcim otcom svojich troch detí - Tristana, Sashy a Indie.

Matt Damon

https://www.couriermail.com.au/

​"Jediný spôsob, ako to môžem opísať - znie to hlúpo, ale - na konci filmu Grinch, ako sa mu srdce päťnásobne zväčší a je plné lásky...," takto herec opísal, ako sa cíti v role otca. Matt Damon má tri dcéry a jednu nevlastnú dcéru s manželkou Lucianou.

Idris Elba

www.people.com

​"To, že som bol svedkom narodenia mojich detí, je najväčšou a najlepšou vecou v mojom živote," uviedol Elba, ktorý má dospievajúcu dcéru a malého synčeka Winstona. Obe deti má z predchádzajúcich vzťahov. 

Matthew McConaughey

www.people.com

​Matthew má tri deti s manželkou Camilou Alvesovou. Povedal, že byť otcom je „vec, ktorú som vždy chcel“. Nikdy nie je muž viac mužom, ako keď je otcom novorodenca," uviedol. „Určite som vďaka tomu sebeckejší. A zároveň si myslím, že mám väčší súcit.“

Bradley Cooper

twitter.com

"Mať dieťa a mať vlastnú rodinu je zázrak a niečo, o čom som vždy sníval. Vďaka tomu som sa ešte viac otvoril," povedal po narodení dcérky, ktorú má s Irinou Shayk.

Ryan Reynolds

www.people.com

​Nielenže v roku 2010 získal ocenenie najsexy muža planéty, ale v roku 2016 povýšil aj za najsexy otca. V súčasnosti má so svojou manželkou Blake Lively už tri deti.

George Clooney

https://pagesix.com/

​Otec dvojičiek Elly a Alexandra povedal, čo je jeho cieľom pri výchove detí. "Chcem, aby boli šťastní," povedal. „Chcem, aby mali zmysel pre humor a zaujímali sa o veci. Chcem, aby boli súcitní k problémom iných ľudí. Pretože to je dôležité. Musíte mať istý druh empatie.“

Súvisiace články

Najčítanejšie