Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tá najšťastnejšia správa: Dwayne "The Rock" Johnson oznámil narodenie svojho tretieho dieťaťa!
Zdielať na

Tá najšťastnejšia správa: Dwayne "The Rock" Johnson oznámil narodenie svojho tretieho dieťaťa!

Zdroj: profimedia.sk

Foto bábätka nájdete v článku.

Gratulujeme Dwaynovi "The Rock" Johnsonovi a jeho priateľke Lauren Hashian k im novému prírastku do rodiny!

Tiana je mladšou sestrou dvojročnej Jasmine a ich nevlastnej sestry 16-ročnej Simone, ktorú mal Dwayne so svojou bývalou manželkou Dany Garciou.

Johnson oznámil, že spolu s Lauren očakávajú svoje druhé dieťa v decembri, keď pridal na internet roztomilú snímku ich dcéry Jasmine pred nápisom, kde stálo: "Je to dievča! Nemôžem sa dočkať, kým sa zo mňa stane veľká sestra!!! Konečne budem jej šéfka!"

www.shared.com

​"Naša Jasmine Lia by rada oznámila niečo veľké - je to dievča," povedal herec fotografiou na Instagrame. "Lauren a ja sme bezhranične vďační za toto požehnanie, pretože tento rok na jar privítame naše ďalšie dieťa." 

"A navyše, Jazzy je nadšená, že bude šéfovať a ochraňovať svoju malú sestru. A jej veľký ocko je opäť obklopený krásnym estrogénom a milujúcou silnou ženskou manou. Samé dievčatá, jeden chlap a psík. Nechcel by som, aby to bolo inak."

23. apríla Dwayne pridal na svoji profil príspevok, ktorým oznámil príchod svojho nového bábätka:

www.shared.com

​"Cítim sa požehnane a hrdo, že sme priniesli na tento svet ďalšie silné dievča. Tana Gia Johnson prišla na tento svet silou prírody a jej mama to zvládla ako pravá rocková hviezda," napísal Johnson na svojom profile na Instagrame.

"Tiana Gia - tak ako som to urobil aj pri tvojich dvoch starších sestrách, Simone Alexandre a Jasmine Lie, všetky máte moje slovo, že vás budem milovať, ochraňovať, sprevádzať a rozosmievať po zvyšok vášho života."

Trojnásobnému ockovi srdečne blahoželáme!

Najčítanejšie