Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brad Pitt si spytuje svedomie: V živote som spravil veľa chýb!
Zdielať na

Brad Pitt si spytuje svedomie: V živote som spravil veľa chýb!

Zdroj: SITA

Herec zvyčajne nehovorí o niečom inom ako o svojej práci.

Pri špeciálnej príležitosti, keď interview viedol legendárny herec Anthony Hopkins, sa idol ženských sŕdc, Brad Pitt, rozrozprával a otvorene prehovoril o svojom súkromí. Týchto dvoch hercov sme mali v minulosti možnosť vidieť vo filmoch Legenda o vášni a Zoznámte sa, Joe Black.

https://www.instagram.com/p/B5lNphmBBVU/?utm_source=ig_embed

Pitt sa zamyslel nad osudom a tým, či môže považovať za zásluhu alebo cítiť vinu za to, čo sa stalo v priebehu jeho života. „Uvedomujem si, že nie za všetky rozhodnutia, ktoré som urobil som hrdý, no vážim si tieto nesprávne kroky, pretože ma viedli k múdrosti a k niečomu inému,“ povedal. „Nemôžete mať jednu vec bez druhej. Vidím tieto rozhodnutia ako niečo, čo si v súčasnosti vážim,“ dodal.

Hopkins sa Brada opýtal aj na jeho problém s alkoholom. Pittovo manželstvo s Angelinou Jolie sa údajne neoficiálne skončilo v septembri 2016, keď počas ich spoločného súkromného letu sa Brad opil. Na palube bol v tom čase aj ich najstarší syn Maddox a z toho dôvodu Pitta vyšetrovali pre zneužívanie detí. Toto obvinenie sa nakoniec nepotvrdilo.

clubangelinajolie.com

"Zašiel som tak ďaleko, ako sa len dalo, a tak som sa rozhodol viac už nepiť," povedal Pitt. Hollywoodska hviezda strávila 18 mesiacov v protialkoholickom sanatóriu.

Pinterest

​Hopkinsovi dokonca odhalil, že sa dnes skôr rozplače ako v čase, keď spolu pracovali. "Som celkom známy tým, že neplačem," priznal Pitt. "Neplakal som asi 20 rokov a zrazu sa tak ľahko rozcitliviem - dojmú ma naše deti, blízki priatelia, či niektoré správy. Myslím si, že je to dobré znamenie. Neviem, kam to vedie, ale vnímam to pozitívne.“

Súvisiace články

Najčítanejšie