Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pridlhá karanténa? Gal Gadot a ďalší známi herci naspievali pieseň, ktorá vás povzbudí!
Zdielať na

Pridlhá karanténa? Gal Gadot a ďalší známi herci naspievali pieseň, ktorá vás povzbudí!

Množstvo obľúbených celebrít prespievalo pieseň Imagine od Johna Lennona.

Gal Gadot je tu, aby pomohla všetkým, ktorí pociťujú úzkosť z koronavírusu a domácej karantény. S pomocou svojich kolegov z filmu Wonder Woman 1984 a ďalších celebrít prespievali klasickú pieseň Johna Lennona, aby si ľudia mohli „predstaviť“ lepší svet.

„Musím povedať, že za posledných pár dní sa cítim trochu filozoficky,“ povedala Gadot vo svojom videu na Instagrame. Tento vírus ovplyvnil celý svet. Každého. Nezáleží na tom, kto ste, odkiaľ ste. Všetci sme v tom spolu.“

Herečka uviedla, že sa inšpirovala mužom z Talianska, ktorého natočili, ako hral na trúbke na svojom balkóne práve pieseň Imagine. „Na tomto videu bolo niečo také silné a čisté,“ povedala Gadot a zaspievala prvé slová pesničky. Ďalej sa k nej pridalo množstvo ďalších známych osobností.

https://www.instagram.com/tv/B95M4kNhbzz/?utm_source=ig_embed

Vo videu môžete vidieť Kristen Wiig, Pedra Pascala, Lyndu Carter, Sarah Silverman, Siu, Jimmy Fallona, Jamieho Dornana, Labrintha, Jamesa Marsdena, Eddieho Benjamina, Zoe Kravitz, Amy Adams, Leslieho Odoma, Jra, Chrisa O'Dowda, Willa Ferrella, Marka Ruffala, Norah Jones, Ashley Benson, Kaiu Gerber, Caru Delevingne, Annie Mumolo a Mayu Rudolph.

Mnoho filmových premiér sa práve pre pandémiu presunulo na neskorší termín. Medzi nimi patria napríklad No Time to Die, Rýchlo a Zbesilo 9, či Wonder Woman 1984.

Súvisiace články

Najčítanejšie