Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jennifer Aniston a Brad Pitt sa snažia o adopciu dieťaťa! Ako k tomu prišlo?
Zdielať na

Jennifer Aniston a Brad Pitt sa snažia o adopciu dieťaťa! Ako k tomu prišlo?

Zdroj: splashnews

Jennifer sa tak konečne stane mamou.

Za posledný čas sa veľa špekulovalo o hercovi Bradovi Pittovi a herečke Jennifer Aniston. Spôsobili to fotografie z ich priateľského stretnutia na Oscaroch, ktoré rozvírili vody sociálnych sietí rozličnými fámami. Nedávno vyplávalo na povrch, že táto dvojica sa spoločne snaží adoptovať si dieťa!

people.com

​Aj keď by sme si mnohí možno priali, aby sa tento pár dal opäť dokopy, Jennifer Aniston a Brad Pitt zostávajú len dobrými priateľmi. Jen však veľmi túži po adopcii dieťaťa a Brad ako otec šiestich detí, vrátane 3 adoptovaných, jej pomáha počas celého tohto komplikovaného procesu. Brad totiž viac než podporuje toto jej rozhodnutie.

Im blízky zdroj o nich povedal pre zahraničný magazín: „Je to niečo, na čo už roky myslí, ale konečne Jen cíti, akoby bola teraz na správnom mieste vo svojom živote a zvažuje adopciu. Okolo nej je taká úžasná rodina a priatelia - a to teraz zahŕňa aj Brada. Ako otec šiestich detí, z ktorých tri sú adoptované, o tom vie naozaj veľa."

„Brad sa rozprával s Jen o procese a o tom, čo to v skutočnosti obnáša, takže ak bude pokračovať, je už pripravená. Pre každého je adopcia emocionálnym a niekedy náročným zážitkom, ale to, že má Brada po svojom boku, jej dodáva veľa sily,“ dodáva zdroj.

whas11.com

Obaja sa domnievajú, že práve teraz nie je ten pravý čas na to, aby skočili do nového vzťahu. Tešia sa, že sú tu jeden pre druhého a Brad je taký nadšený, že dokázal Jen pomôcť v rozhodnutí s adopciou.“

Kinosála drží Jennifer Aniston palce, aby adopčný proces prebehol čo najľahšie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie