Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Prišli by ste bez pozvania na narodeninovú oslavu svojho ex? Známa herečka to skúsila, takto to dopadlo!
Zdielať na

Prišli by ste bez pozvania na narodeninovú oslavu svojho ex? Známa herečka to skúsila, takto to dopadlo!

Zdroj: koimoi.com

Podarilo sa mu so svojou ex zakopať vojnovú sekeru? Nie každý by sa z takejto situácie potešil, takto si s tým poradil hollywoodsky fešák.

Režisérka filmu Súmrak, Catherine Hardwick, prezradila, že medzi Kristen Stewart a Robertom Pattinsonom nie je žiadna zlá krv. V podscaste Happy Sad Confused režisérka prezradila, že sa v máji zúčastnila na Robertovej oslave jeho 37. narodenín. Spoločne s ňou prišla na party Toni Collette. Ani jedna z nich na party pozvaná nebola. "Išla som na Robovu oslavu narodenín. Trochu som ho tým prekvapila, ale zobrala som aj svoju kamarátku Toni Collette, ktorá s ním prednedávnom nakrútila film," povedala Catherine.  

teenvogue.com

"Bavili sme sa a zrazu prišla aj Kristen. Bola som prekvapená, ale všetci sme sa objali, bolo to šialené, ale aj milé," pokračovala režisérka. V podcaste situáciu opísala tak, že Kristen zastavila pri Pattinsonovom dome, zazvonila a opýtala sa, či by bolo v poriadku, ak by sa k oslave pridala. Herec a jej expriateľ ju dovnútra pustil. To nasvedčuje tomu, že sa po veľmi verejnom a nepríjemnom rozchode po rokoch znovu rozprávajú.

"Keď Kristen prišla na Robove narodeniny, bola prekvapená, že som tam. Priznala som sa, že som pozvaná nebola a ona na to, že ani ona," dodala Catherine. 

Kristen a Robert spolu chodili od roku 2009 do roku 2013. Ich vzťah skončil po tom, čo sa prejavila aféra medzi Kristen a režisérom Rupertom Sandersom v roku 2012. Takmer o rok vzťah ukončili úplne. Kristen je momentálne zasnúbená s Dylan Meyer a Robert čaká prvé dieťa s priateľkou Suki Waterhouse.

Najčítanejšie