Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hollywoodsky herec Matthew McConaughey prešiel ďalšou veľkou fyzickou zmenou v novom filme s názvom Gold
Zdielať na
Novinky

Hollywoodsky herec Matthew McConaughey prešiel ďalšou veľkou fyzickou zmenou v novom filme s názvom Gold

Zdroj: wikipedia.org

Tentoraz musel pribrať a zredli mu vlasy. Vo filme Gold hrá postavu zlatokopa.

Kenny Wells je biznismenom, ktorý sa snaží nájsť novú zlatú baňu. Dá sa dohromady s geológom pochybnej povesti a spoločne sa vyberú do idonézskej džungle nájsť tento vzácny kov. Po tom, ako je ich misia úspešná, Wells zbohatne a rozlúči sa s Wall Street. Vyšetrovanie jeho aktivít však ohrozí jeho plány.

TRAILER GOLD

 „Scenár som čítal pred troma rokmi a bol to jeden z mála, pri ktorom som si okamžite povedal, že musím do toho ísť. Páči sa mi tento film. Ak by som v ňom nehral, hneď by som sa naň vybral do kina. Je to spojenie trileru aj drámy, ktoré má toho správneho hrdinu,“ povedal McConaughey.

Zaujímavosťou je, že film vznikol podľa skutočnej udalosti a zachytáva rozmach a pád kanadskej ťažobnej spoločnosti Bre-X z 90tych rokov. Film nakrútil Oscarový režisér Stephen Gaghan (Traffic – Nadvláda gangov). Vo filme ďalej hrajú Bryce Dallas Howard, Edgar Ramirez a Corey Stoll.

47ročný McConaughey sa preslávil úlohou Rona Woodroofa v snímke Klub poslednej nádeje, za ktorú získal aj Oscara. Tu mal však skúsenosť s opačným extrémom, keď pre túto úlohu rapídne schudol. Zahral si totiž človeka chorého na AIDS.

TRAILER KLUB POSLEDNEJ NÁDEJE:

;t=38s

Zdielať na

Najčítanejšie