Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Vzniká dokument, ktorý bude detailne zachytávať manželstvo a rozchod Brangeliny
Zdielať na
Novinky

Vzniká dokument, ktorý bude detailne zachytávať manželstvo a rozchod Brangeliny

Zdroj: Profimedia

Brangelina sa vráti na filmové plátno, no nebuďte naivní, nehrozí, že budú opäť spolu v jednom filme. To len novinár a filmár Ian Halperin, ktorý sa zaoberá životom celebrít, plánuje uviesť dokument o tejto dnes už legendárnej dvojici.

"Je to rozhodujúci film o Brangeline a veľa tajomstiev vyjde na povrch,“ povedal zdroj z The Sun. „Ian zachytil všetky detaily ich vzťahu a odhalí pravé dôvody, prečo Angelina podala žiadosť o rozvod. Najväčším šokom bude asi fakt, že pár žil pred rozchodom oddelene viac ako rok. Ianovi a jeho tímu sa taktiež podarilo zozbierať doteraz nikdy nepublikované materiály a rozhovory s Bradom aj Angelinou.

" Film sa bude definitívne volať: Rozchod: nevypovedaný príbeh Brangeliny. Zdroj dodal,“ Pár sa snaží v poslednom čase ťahať za jeden koniec a chcú sa rozviesť v tichosti. Toto je tá posledná vec, čo potrebujú.“

V roku 2009, Halperin vydal knihu, v ktorej predpovedal, že sa Pitt a Jolie v priebehu siedmich rokov rozídu. Nevedno teda, či vie čítať z krištáľovej gule alebo má také dobré tušenie, ale vyšlo mu to.

Zdielať na

Najčítanejšie