Skoro jasno
23°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tvorcovia filmu Päťdesiat odtieňov temnoty zverejnili prvý oficiálny klip, ktorý je nabitý erotikou
Zdielať na
Novinky

Tvorcovia filmu Päťdesiat odtieňov temnoty zverejnili prvý oficiálny klip, ktorý je nabitý erotikou

Zdroj: cinemart.sk

Snímka bude mať v slovenských kinách premiéru už 9. februára. Načasovanie na Valentína nie je náhodné.

Z filmového klipu s názvom Date night ostane divákom poriadne horúco. A v rovnakom duchu sa má niesť aj celý film.

Fifty Shades Darker - Date Night

Na svete je už aj videoklip k singlu “I Don’t Wanna Live Forever”. Ten je ústrednou pesničkou filmu Päťdesiat odtieňov temnoty, ktorý naspievali Taylor Swift a Zayn Malik. Ako sa im vydaril, posúďte sami.

V Päťdesiatich odtieňoch temnoty bude dej pokračovať presne tam, kde skončil jeho predchodca, teda snímka, ktorá zarobila viac ako 560 miliónov dolárov po celom svete.

Odmietnutý Christian Grey sa pokúsi presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Tá súhlasí, ale len pod podmienkou, že sa zmenia pravidlá, za ktorých ich vzťah fungoval. Vo chvíli, keď sa medzi nimi začne obnovovať dôvera a do ich spolunažívania sa vráti stabilita, začnú sa okolo nich motať temné tiene z Christianovej minulosti.

Spolu s Jamiem Dornanom a Dakotou Johnson sa vracajú v tomto filme aj Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračovaní sa k nim pripojí oscarová Kim Basinger. Päťdesiat odtieňov temnoty režíruje James Foley pod starostlivým dohľadom autorky predlohy E. L. James.

Zdielať na

Najčítanejšie