Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Už o dva týždne sa diváci môžu tešiť na návrat Keanu Reevesa na filmové plátna
Zdielať na

Už o dva týždne sa diváci môžu tešiť na návrat Keanu Reevesa na filmové plátna

Keanu Reeves sa vracia ako nájomný vrah John Wick. Pre tých, ktorí sa najnovšej premiéry nevedia dočkať, tvorcovia odhalili zopár zaujímavostí z nadchádzajúceho filmu už vopred. K snímke John Wick 2 sú k dspozícii aj nové videá.

Ide o pokračovanie filmového hitu z roku 2014. Lionsgate už teraz fanúšikom ponúka množstvo zaujímavého materiálu vrátane dvoch klipov, dvoch televíznych spotov a prípravných videí, ktoré nám odhalia zákulisie projektu. Keanu Reeves i ďalší jeho hviezdni kolegovia museli počas tejto série podstúpiť množstvo tréningov, ako napríklad šialené automobilové manévre a iné kaskadérske kúsky. Môžeme vidieť ukážky, v ktorých herec strhne svoj Ford Mustang, typické auto postavy Johna Wicka, o 90 alebo 180 stupňov. Herec taktiež musel prejsť kurzom, v ktorom strieľa na svoj ciel až troma odlišnými zbraňami.

Režisér Chad Stahelski sa nechal počuť, že tréningy s troma zbraňami, brazílske a japonské jiu-jitsu a standing judo sa v kombinácii nazývajú „gun-fu“. Takisto zverejnili dva nové klipy, z ktorých je zrejmé, že Keanu Reeves a Laurence Fishburne si opäť zahrajú spolu. Fishburnova postava prezrádza, že niekto ponúka 7 miliónov za hlavu Johna Wicka. Keď sa opýta, či chce vojnu alebo iba podať Johnovi zbraň, vyberá si začiatok Johnovho „pádu do pekla“.

V druhom klipe je dlhšia verzia scény, ktorú diváci mohli vidieť v traileroch. John prichádza do Ríma, hľadá si nový oblek a krajčír mu berie miery. Keď chce John, aby bol jeho oblek „šikovný“, krajčír sa vyjadrí, že dokáže všiť nepriestrelnú vestu priamo do štruktúry obleku.

Ak teda majú niečo tieto nedávno vypustené videá vypovedať, je to práve fakt, že John Wick sa počas svojho nadchádzajúceho filmového dobrodružstva bude musieť čo najviac obrniť, aby dokázal toto akciou nabité utrpenie prežiť.

Najčítanejšie