Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
JOHNNY DEPP je údajne na pokraji finančného krachu
Zdielať na
Novinky

JOHNNY DEPP je údajne na pokraji finančného krachu

Bývalí finanční poradcovia Johnnyho Deppa tvrdia, že hercove zhýralé míňanie peňazí viedlo až k jeho finančným problémom.

Johnny Depp minul totiž desiatky miliónov dolárov na domy, umelecké predmety, autá či jachty. Istý čas žil nad svoje pomery a ľahkovážny spôsob života ho priviedol až na pokraj finančného krachu. Tieto slová zazneli počas súdneho procesu v utorok 31.januára v Los Angeles, ktorý bol odpoveďou na hercovu 25 miliónovú žalobu. Obvinil totiž svojich bývalých finančných manažérov z podvodu a korupcie.

V súdnych papieroch sú detailne zaznamenané Deppove výdavky, ako napríklad 75 miliónov na kúpu a zveľaďovanie jeho štrnástich rezidencií vo Francúzsku a na Bahamách, ďalej 45 luxusných vozdiel, 200 umeleckých diel vrátane kúskov od Andyho Warhola a Amedea Modiglianiho a dvanástich skladov plných upomienkových predmetov na legendy ako Marilyn Monroe alebo Marlon Brando.

Herec, ktorého kariéra prudko stúpla najmä po prvom filme Piráti Karibiku v roku 2003, minul aj viac ako 3 miliónov dolárov na rozprášenie popola spisovateľa Huntera S. Thompsona nad mestom Aspen.
Predstavitelia spoločnosti Mandel, ktorí sa starali o Deppove peniaze 17 rokov až do momentu, keď ich v marci 2016 vyhodil, tvrdia, že urobili maximum, aby hercovi zabránili v nerozvážnom a nezodpovednom míňaní, avšak bezvýsledne.

Depp a jedine Depp si je plne zodpovedný za problémy s peniazmi, ktoré má dnes. Odmietol žiť v rámci svojich možností,“ povedali na súde.

Zdielať na

Najčítanejšie