Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chystá sa nakrúcanie ďalšej Mission Impossible. Tentoraz už s poradovým číslom 6!
Zdielať na
Novinky

Chystá sa nakrúcanie ďalšej Mission Impossible. Tentoraz už s poradovým číslom 6!

Zdroj: ISIFA

Dobrého špióna len tak neporazíte! Pre Paramount pictures sa táto séria stala doslova ťahúňom a štúdio chce ešte z jeho popularity vyťažiť. Premiéra Mission Impossible 6 je už dokonca naplánovaná na leto 2018! A produkcia už finišuje s prípravami.

Tom Cruise sa opäť objaví v úlohe Ethna Hunta. Nakrúcať by sa malo začať už koncom jari alebo začiatkom leta. Názov filmu zatiaľ nie je známy. Tom Cruise sa však údajne dostal do mierneho sporu s predstaviteľmi štúdia. Dôvod je prozaický - jeho honorár.

Po Londýne a Viedni má byť tentoraz miestom nakrúcania Paríž. Nie je to však oficiálne potvrdené. Rokovania ohľadom nakrúcania totiž stále pokračujú. O scenár a réžiu by sa mal opäť postarať Christopher McQuarrie, ktorý má vraj dobrý vzťah s Tomom Cruisom. Ostatní členovia štábu nie sú zatiaľ známi. Premiéra je však už naplánovaná na 27. júla 2018.

Zatiaľ posledný film z tejto série, Mission Impossible: Národ grázlov, sa nakrúcal aj vo Viedni. Pozrite si aj trailery z predchádzajúcich filmov a porovnajte, ako sa vyvíjal hlavný hrdina. Kde sa vám páčil najviac?

TRAILER

;t=43s

TRAILER

TRAILER

TRAILER

TRAILER

Zdielať na

Najčítanejšie