Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zverejnili prvý klip z animáku Baby šéf alebo o tom, aké ťažké je povedať Milujem ťa!
Zdielať na

Zverejnili prvý klip z animáku Baby šéf alebo o tom, aké ťažké je povedať Milujem ťa!

Zdroj: cinemart.sk

Baby šéf je animák o netypickom bábätku, ktoré terorizuje najmä svojho staršieho brata. Vo valentínskom klipe si súrodenci snažia prejaviť svoju náklonnosť a nedopadne to práve najlepšie.

Ťažko poviete niekomu, že ho ľúbite, keď tú osobu navyše nenávidíte. To je dilema, ktorú zažíva malý chalpec Tim. Nie je totiž práve nadšený, že sa mu narodil braček. Nie je to však obyčajné bábätko, ale kojenec, ktorý nosí aktovku a má povýšenecké sklony. A práve na Valentína uzrel svetlo sveta prvý klip z tohto filmu, ktorý zachytáva nie práve ukážkovú súrodeneckú „lásku“.

KLIP "Ako povedať, Milujem ťa" z filmu Baby šéf

DreamWorks Animation a režisér populárneho Madagascaru, Tom McGrath, si pripravili pre divákov animák o nezvyčajnom bábätku. Nosí oblek a v origináli mu prepožičal hlas herec Alec Baldwin. 

Je to v podstate univerzálny príbeh o tom, ako nový prírastok v rodine môže narušiť dovtedy zabehnutý chod domácnosti. Rozprávačom je v tomto prípade len 7ročný Tim. Vďaka odkazu, že rodina je to najdôležitejšie, čo v živote máme, je táto animovaná komédia určená všetkým bez rozdielu veku. Baby šéf bude mať v našich kinách premiéru 20. apríla.

TRAILER BABY ŠÉF

;

Najčítanejšie