Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tretí trailer ku Kráľovi Artušovi púta veľkú pozornosť!
Zdielať na

Tretí trailer ku Kráľovi Artušovi púta veľkú pozornosť!

Zdroj: Continental film

Začiatkom mája sa dostane do kín nový historický fim Kráľ Artuš: Legenda o meči. Prečítajte si o ňom zopár zaujímavostí. Určite budeme o ňom ešte veľa počuť.

Režisér Guy Ritchie je známy tým, že väčšinou robí menšie, osobnejšie a veľmi štylizované filmy. Nakrútil však aj niekoľko väčších, ako napríklad Sherlocka Holmesa s Robertom Downeym Jr. Momentálne sa ponoril do stredovekej legendy vo filme Kráľ Artuš: Legenda o meči. Jeho tretí trailer sa dostal na verejnosť začiatkom tohto týždňa. Film by mal byť súčasťou šesťdielnej filmovej série. Všetci preto dúfajú, že sa mu bude dariť tak dobre, aby sa oplatilo robiť aj ďalšie pokračovania. Keďže rozpočet naň je 102 miliónov dolárov, zisk musí byť omnoho vyšší.

A o čo vo filme ide? Artuš bol vydedený. Keď však po prvý raz vytasí meč z kameňa, zistí, čo je jeho dedičstvo, či už sa mu to páči alebo nie. Slovenskú premiéru bude mať 11. mája. V tom čase však bude mať tvrdú konkurenciu. Len týždeň predtým idú totiž do kín Strážcovia galaxie 2, ktorý je jedným z najočakávanejších filmov roka. Týždeň po tom, bude mať zasa premiéru snímka Ridleyho Scotta Votrelec: Covenant, okolo ktorej je tiež veľa rozruchu. Warner Bros však dúfa, že aj stredoveká tematika dokáže prilákať do kín davy divákov. Hlavnú úlohu si v Artušovi zahrá Charlie Hunnam a ďalej sa tam objavia Jude Law, Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Aidan Gillen a Eric Bana. A teraz si nezabudnite pozrieť nový trailer :-)

Najčítanejšie