Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na akú úlohu sa nechal Hugh Jackman nahovoriť?
Zdielať na
Novinky

Na akú úlohu sa nechal Hugh Jackman nahovoriť?

Zdroj: therichest.com/Bigstock Images

Vyzerá to tak, že Hugh Jackman si najnovšie zahrá Enza Ferrariho - automobilového pretekára a zakladateľa legendárnej talianskej automobilky.

Vo filme režiséra Michaela Manna sa v úlohe Ferrariho odcudzenej manželky Lindy objaví Noomi Rapace (Votrelec: Covenant). Dôležitú úlohu v scenári, ktorý tiež napísal Michael Mann, hrá práve ich búrlivý vzťah. O spoločnom projekte diskutovali Jackman s Mannom celé mesiace a vyzerá to tak, že nakrúcať by sa malo začať v lete 2018.

Noomi Rapace

Noomi Rapace

profimedia.sk

Ferrari je dráma, na ktorej začal Mann pracovať ešte so zosnulým režisérom Sydneym Pollackom takmer pred 17 rokmi. Film sa odohráva v roku 1957 - v čase, keď sa vášeň, neúspech, úspech, smrť a život naraz stretli v boji o vodcovstvo s najväčším rivalom Maserati. Ešte pred dvoma rokmi si mal Ferrariho zahrať Christian Bale, no všetko pohorelo na tom, že pribral. Karta sa obrátila v prospech Jackmana, ktorý sa fyzicky viac podobá na Ferrariho. Nebude však musieť počítať kalórie tak,  ako pri nakrúcaní Wolverina. V úlohe talianskej automobilovej ikony sa za odmenu urcite dosýta naje cestovín.

​Vidíte tam podobnosť Enza Ferrariho s Hughom Jackmanom? My v Kinosále áno :-)

Hugh Jackman, Ferrari

Hugh Jackman, Ferrari

profimedia

Zdielať na

Najčítanejšie