Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čerstvé info z Hollywoodu: Bude Mel Gibson režírovať Jednotku samovrahov 2 ?
Zdielať na
Novinky

Čerstvé info z Hollywoodu: Bude Mel Gibson režírovať Jednotku samovrahov 2 ?

Kasový trhák Jednotka samovrahov pritiahol minulý rok do kín davy fanúšikov a dokonca získal jedného Oscara. Kritici s chválou síce šetrili, no štúdio Warner Bros vyjadrilo mimoriadnu spokojnosť s tržbami. Tie dosiahli závratných 745 miliónov dolárov po celom svete. Je preto logické, že sa okamžite začali prípravy na pokračovaní tohto kasového trháku.

Paradoxné je, že David Ayer, ktorý napísal a zrežíroval úspešnú jednotku, dal od pripravovaného filmu ruky preč. Momentálne totiž presedlal na iný projekt s názvom Gotham City Sirens, v ktorom sa objaví trio ženských komiksových hrdiniek Poison Ivy, Catwoman a Harley Quinn, ktorú opäť stvárni kráska Margot Robbie. Filmovať by sa malo začať v lete 2017.

Producenti z Warner Bros teraz stoja pred ťažkou voľbou. Kto napíše scénar a kto bude spomínané pokračovanie režírovať? The Hollywood Reporter uvádza, že na napísanie scenára bol už oslovený Adam Cozad. Cozad je o.i. autorom scenára k nie veľmi úspešnému filmu Legenda o Tarzanovi z roku 2016. Je preto otázne, či mu daný projekt štúdio napokon zverí.

Ešte pikantnejšia je aj údajná voľba režiséra. V Hollywoode sa šepká, že ním môže napokon byť aj škandalózny veterán Mel Gibson. Ten sa vraj k ponuke ešte nevyjadril, no s producentmi sa už stretol. Nie je pritom tajomstvom, že v minulosti to bol práve on, kto si pohneval šéfov z DC Entertainment (ktoré vlastní práve Warnes Bros), pretože otvorene kritizoval Batman vs Superman a tento film označil ako "kus h***."

Nuž, nechajme sa prekvapiť, ako to celé napokon dopadne. My v Kinosále vás o ďalšom vývoji a menách vyvolených tvorcov budeme okamžite informovať.

Zdielať na

Najčítanejšie