Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tom Cruise definitívne potvrdil, že sa dočkáme pokračovania kultového filmu TOP GUN
Zdielať na
Novinky

Tom Cruise definitívne potvrdil, že sa dočkáme pokračovania kultového filmu TOP GUN

Zdroj: profimedia.sk

Uplynulo už vyše 30 rokov od nakrútenia akčného filmu z vojenského prostredia - Top Gun! Aj keď sa dlho špekulovalo o jeho možnom pokračovaní, až tento týždeň Tom Cruise potešil všetkých fanúšikov tejto snímky. 30 rokov je však pomerne dlhý čas a niektorí herci sa odvtedy poriadne zmenili!

Aj keď sa vám to nezdá, je to tak! Top Gun vznikol v roku 1986 a zarobil vyše 350 miliónov dolárov po celom svete! Je preto zaujímavé, že s pokračovaním prišli až teraz.

Tom Cruise je aktuálne na turné, kde promuje svoj nový film Múmia. Keď v Austrálii počas rannej show "Sunrise" dostal otázku, či je to pravda, že bude nakrúcať Top Gun 2, povedal: „ Áno, už na budúci rok ho pravdepodobne začnem točiť.

Nakrúcanie pokračovania nepriamo potvrdil aj producent filmu Jerry Bruckheimer na Twitteri. "Práve som sa vrátil z víkendu v New Orleans, kde som navštívil môjho starého priateľa Toma Cruisea a bavili sme sa trochu aj o Top Gun 2," napísal.

Tom Cruise, Jerry Bruckheimer

Tom Cruise, Jerry Bruckheimer

Twitter

​Cruise si zahral namysleného pilota Mavericka, jedného z najúspešnejších študentov školy pre elitných vojenských pilotov. Spolu s kolegom Gooseom ho vyšlú na kurz do kalifornského Miramaru, ktorému sa hovorí TOP GUN. Maverick je na to pyšný a chce sa stať najlepším bojovým pilotom vo vojenskom námorníctve. Porušuje však pravidlá, z čoho má problémy so svojimi kolegami aj nadriadenými. Keď však príde jeho kamarát Goose pri jednom zo skúšobných letov o život, začne sa meniť. V jednej z úloh sa objavil aj Val Kilmer. Jeho postava Icemana by sa mala objaviť aj v pokračovaní.

Val Kilmer

Val Kilmer

profimedia

Zaujímavé bude, či sa v TOP GUN 2 objaví aj Maverickova láska, Charlie, ktorú si zahrala dnes už 60 - ročná Kelly McGillis. Tá sa totiž od prvého filmu výrazne zmenila.

Kelly McGillis

Kelly McGillis

profimedia

​TRAILER TOP GUN

O ďalšom vývoji nakrúcania TOP GUN 2 vás budeme v Kinosále informovať.

Zdielať na

Najčítanejšie