Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hollywoodsky záletník si hľadá novú manželku. Vieme, čo by mu mohlo pomôcť
Zdielať na
Novinky

Hollywoodsky záletník si hľadá novú manželku. Vieme, čo by mu mohlo pomôcť

Zdroj: Etonline.com

Pohľadný, úspešný, bohatý a predsa má problémy so ženami! Najnovšie ho môžeme vidieť v Pirátoch z Karibiku 5 a možno počas promovania tohto filmu po svete narazí na ženu podľa svojho gusta...

Od rozchodu s Katy Perry, je Orlando Bloom opäť na love. Keď robil nedávno rozhovor s jedným redaktorom, všimol si na jeho saku zaujímavú ozdobu a keď zistil, že mu to tam pripla jeho partnerka, tak pripustil, ako by aj on veľmi chcel mať niekoho, kto by sa oňho staral. „Vidíte! Potrebujem manželku! Môžete mi ju nájsť? To je to, čo hľadám. Manželku, čo by mi na sako pripla niečo také pekné.“  No aký romantický je ten Orlando, povedali by ste to naňho? :-)

Orlando bol predtým ženatý s modelkou Victoria's Secret, Mirandou Kerr, ale v roku 2013, tri roky po svadbe, sa rozišli. Miranda sa stihla tento víkend už aj druhýkrát vydať za Evana Spiegela.

ISIFA

Bývalý pár má spolu 6-ročného syna Flynna.

Flynn Bloom je celý tato, čo poviete?

Flynn Bloom je celý tato, čo poviete?

profimedia.sk

Odkedy sa s Mirandou rozišiel, randil s mnohými celebritami. S Katy Perry sa stretol na udeľovaní Zlatých glóbusov v januári 2016 a rozišli sa tento rok v marci. Pošuškáva sa, že od apríla sa stretáva s herečkou Ninou Dobrev. No nebude to asi až také vážne, keď sa vyjadril, že si hľadá ženu :-) A s takýmto šteňaťom, ktoré si zadovážil po rozchode s Katy Perry, bude mať určite z čoho vyberať :-)

Orlando Bloom

Orlando Bloom

profimedia.sk

Zdielať na

Najčítanejšie