Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Má rada fast food a odmietla schudnúť pre rolu vo filme. O kom je reč?
Zdielať na
Novinky

Má rada fast food a odmietla schudnúť pre rolu vo filme. O kom je reč?

Zdroj: profimedia.sk

Je veľa hercov, ktorí pre úlohu vo filme urobia čokoľvek, sú však aj takí, čo sa neboja povedať režisérovi NIE. Patrí k nim aj Kirsten Dunst, ktorá svojou reakciou vyvolala búrlivú debatu na tému "trýznenia sa" pre účinkovanie vo filme. Režisérka Sofia Coppola, ktorá ju o schudnutie požiadala, sa k téme tiež nakoniec vyjadrila.

Neraz sme už písali o tom, že niektorí herci sú ochotní pre účinkovanie vo filme urobiť čokoľvek - drasticky schudnúť aj pribrať. Týka sa to Jakea Gyllenhaala, Renée Zellweger, Chrisa Hemswortha či Matthewa McConaugheyho. Určite si to vyžaduje veľké úsilie, no oplatí sa takto riskovať svoje zdravie? Podľa Kirsten Dunst určite NIE. Tá účinkuje v najnovšom filme svojej kamarátky, režisérky Sofie Coppoly, Oklamaný. Snímka mala premiéru na nedávnom festivale v Cannes a Coppola zaň získala cenu pre najlepšieho režiséra. Herečku údajne pred nakrúcaním požiadala, aby pre úlohu v dráme z obdobia Občianskej vojny v USA schudla zopár kíl. Kirsten Dunst sa však vzoprela, argumentujúc: „Je to oveľa ťažšie, keď máte 35 a nenávidíte cvičenie."

Kirsten Dunst, Elle Fanning

Kirsten Dunst, Elle Fanning

profimedia.sk

"​Schudnúť pre túto rolu bolo pre mňa absolútne nemožné", priznala Kirsten Dunst. "Pred nakrúcaním sa zvyknem najesť pečeného kurčaťa alebo nejakého fast foodu. Jednoducho som oznámila Sofii, že nemáme inú možnosť a schudnúť nemôžem."  Vo videu vám ponúkame aj zábery z premiéry filmu Oklamaný v Cannes a reakciu režisérky Sofie Coppoly.

Na adresu Sofie Coppoly však musíme poznamenať, že keď nakrúcala film Stratené v preklade, kde si hlavnú ženskú rolu zahrala Scarlett Johansson, aj od nej žiadala, aby schudla pre svoju rolu! Jej vyhlásenie teda nebude až také nevinné :-)

Premiéra filmu Oklamaný bude 13.júla a tu je oficiálny trailer, kde si môžete "obzrieť" aj Kirsten Dunst.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie