Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chýbajú vám filmy o Harrym Potterovi? Vieme, že vzniká nový!
Zdielať na
Novinky

Chýbajú vám filmy o Harrym Potterovi? Vieme, že vzniká nový!

Zdroj: Isifa

Ak patríte k fanúšikom Harryho Pottera, môžete sa žačať tešiť ! Filmové štúdio Warner Bros odobrilo zaujímavú spoluprácu! Kto bude v centre pozornosti novej snímky? A máme už aj trailer...

Je to tak! Vzniká prequel k filmom o Harrym Potterovi a bude o Voldemortovi! Tento film sa však nebude premietať v kinách, ale bude dostupný len na Youtube. Ďalšou zaujímavosťou je, že film nevzniká podľa knižnej predlohy J.K.Rowling, ale je dielom niekoľkých fanúšikov Harryho Pottera, ktorí vymysleli príbeh, ako sa z Toma Marvola Riddlea stal Lord Voldemort.

continental-film.sk

Teaser pre film „Voldemort: Origins of the Heir“ sa ocitol na YouTube minulú nedeľu a hneď si ho pozreli milióny fanúšikov Harryho Pottera, ktorí dychtia po novinkách zo sveta svojho obľúbeného hrdinu. TU JE!

Čo urobilo z Toma Riddlea, Voldemorta? Čo sa dialo za tie roky? Na webstránke k filmu sa hovorí: „V knihách sú isté náznaky, ktoré sa neobjavili vo filmoch a mnoho z nich ostalo premlčaných. My chceme rozpovedať príbeh o vzostupe Voldemorta ...“

​Zatiaľ čo trailer je neautorizovanou prácou fanúšikov, film sa dostane pod krídla Warner Bros! Režisér filmu rokoval s touto spoločnosťou, ktorá vlastní práva na filmy o Harrym Potterovi a budú v ňom môcť pokračovať, pokiaľ si zaň nebudú nárokovať zisk! V Kinosále sme už zvedaví, ako to celé dopadne :-)

Zdielať na

Najčítanejšie