Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hráči so smrťou odštartovali kariéru niekoľkým slávnym hercom! Kto sa objaví v remaku?
Zdielať na
Novinky

Hráči so smrťou odštartovali kariéru niekoľkým slávnym hercom! Kto sa objaví v remaku?

Zdroj: itafilm

Mysteriózny horor z roku 1990 rozbehol kariéru viacerých hereckých hviezd ako Julia Roberts, Kevin Bacon či Kiefer Sutherland. Ten sa objaví aj v pripravovanej novinke. Remake filmu, v ktorom účinkujú tiež talentovaní herci, bude mať premiéru 28. septembra. K dispozícii je už prvý trailer.

Ako vyzerá život po smrti? Odpoveď hľadajú hrdinovia thrilleru Hráči so smrťou. Pätica študentov medicíny sa snaží pomocou experimentov zistiť, čo nás čaká po smrti. Najdôveryhodnejším zdrojom informácií o “druhej strane” sú ľudia, ktorým sa z nej podarilo vrátiť - pacienti, ktorých po klinickej smrti oživili lekári. Skupina študentov medicíny chce zažiť túto skúsenosť na vlastnej koži. Z prvého traileru je však jasné, že experiment nedopadne podľa ich predstáv...

TRAILER

;feature=youtu.be

Vo filme pod režisérskou taktovkou dánskeho režiséra Nielsa Ardena Opleva (Muži, ktorí nenávidia ženy) sa stretlo výnimočne talentované herecké obsadenie. V hlavných úlohách sa predstavia Ellen Page (Počiatok, Juno), Diego Luna (Star Wars: Rogue One), Nina Dobrev (Upírske denníky), James Norton a Kiersey Clemons. Film nadväzuje na rovnomennú snímku z 90. rokov. 

Nové obsadenie:

Hráči so smrťou (2017)

Hráči so smrťou (2017)

imdb.com

​Producenti vypustili k filmu aj prvý plagát, ktorý ukazuje hlavnú postavu Ellen Page na polceste medzi životom a smrťou. 

Hráči so smrťou

Hráči so smrťou

itafilm

Zdielať na

Najčítanejšie