Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Fanúšikovia Arnolda sa môžu tešiť! Do kín prichádza vynovený Terminátor!
Zdielať na
Novinky

Fanúšikovia Arnolda sa môžu tešiť! Do kín prichádza vynovený Terminátor!

Zdroj: Continental film

TERMINÁTOR 2: Deň zúčtovania v 3D! Vrátim sa! Oznamoval v nesmrteľnej vete Arnold Schwarzenegger v roku 1991. A slovo dodržal. Nielen v dvoch ďalších pokračovaniach, ale najnovšie aj v digitálne remasterovanej 3D verzii filmu s podtitulom: Deň zúčtovania.

Na konverzii dnes už klasického akčného sci-fi veľkofilmu, pracoval samotný režisér James Cameron. Ten v spolupráci so spoločnosťami DMG Entertainment a StudioCanal sľúbil vytvoriť kvalitnú 3D konverziu s využitím najmodernejšej technológie StereoD.

Terminátor 2

Terminátor 2

Continental film

V roku 2016 sme si pripomenuli 25. výročie od premiéry a tak je ideálny čas, priviesť druhého Terminátora späť na plátna kín v 3D. Ak ste ho predtým nikdy nevideli, tak toto bude verzia, ktorú by ste mali vidieť ako prvú a zapamätať si ju.“- odkazuje režisér James Cameron. Film je súčasťou kultovej filmovej ságy, ktorá je plná akčných scén a otázok o budúcnosti, osude ľudstva, slobodnej vôli a technológiách.

Terminátor 2 sa môže pýšiť viacerými oceneniami. V roku 1992 získal 4 Oscary: Najlepší mejkap, Najlepší zvuk, Najlepší strih zvuku, Najlepšie vizuálne efekty. Režisér James Cameron mal nad celým projektom supervíziu. Predtým mal už skúsenosť so svojím najúspešnejším filmom Titanic: "3D konverzia vytvorí úplne nový zážitok zo sledovania", povedal Cameron. Ako to dopadlo v tomto prípade si budete môcť v našich kinách vychutnať od 31.augusta.

TRAILER

Zdielať na

Najčítanejšie