Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Daniel Craig a Adele sú osvedčená dvojka a opäť budú kolegami!
Zdielať na
Novinky

Daniel Craig a Adele sú osvedčená dvojka a opäť budú kolegami!

Zdroj: Getty

Spolupracovali na snímke Skyfall v roku 2012, ktorá mala vo svete veľký úspech a čo to bude tentoraz?

Daniel Craig si zopakuje úlohu Jamesa Bonda a Adele vraj opäť naspieva titulnú pesničku! Táto správa je veľkým prekvapením po tom, čo bol Craig zásadne proti tomu, aby si opäť zahral agenta 007. V jednom rozhovore z roku 2015 dokonca povedal, že „si radšej podreže žily“, akoby si mal znova zahrať Jamesa Bonda. „Keby som predsa len hral v ďalšej bondovke, bolo by to pre peniaze,“ dodal.

SITA

Veľká debata sa rozprúdila minulý rok na tému, ktorý britský herec by mal Craiga nahradiť. V hre boli také mená ako Idris Elba, Tom Hardy a Tom Hiddleston. Teraz to však vyzerá tak, že nikto z nich sa v úlohe agenta 007 neobjaví.
Podľa anonymného zdroja „Craig a Adele sú víťazný tím, tutovka a isté peniaze." Skyfall totiž zarobil po celom svete viac ako miliardu dolárov.

"Trvalo to síce istý čas, ale Daniel Craig nakoniec súhlasil, že si opäť zahrá Jamesa Bonda. Adele bude tiež rada súčasťou novej bondovky,“ prezradil zdroj.

SITA

​Daniel Craig sa doteraz objavil v bondovkách Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Titulná pesnička k filmu Skyfall vyniesla Adele Grammy, Oscara aj Zlatý glóbus. V Kinosále sa už nevieme dočkať, ako bude vyzerať ich nový projekt! :-)

Zdielať na

Najčítanejšie