Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kate Winslet a Leonardo DiCaprio si stále rozprávajú repliky z Titanicu!
Zdielať na

Kate Winslet a Leonardo DiCaprio si stále rozprávajú repliky z Titanicu!

Zdroj: Reprofoto/Pop Sugar

Napriek tomu, že je to už 20 rokov, od kedy Titanic prišiel do našich kín, Kate a Leo sú stále najlepšími kamarátmi. Na rozdiel od ich postáv v tejto legendárnej snímke, ich vzťah naďalej pokračuje a je veľmi obdivuhodný.  

Kate Winslet pre magazín Glamour UK porozprávala o ich priateľstve, ktoré trvá viac ako dve dekády. “V podstate vám ani nedokážem porozprávať niečo z toho, o čom sa bavíme, pretože je to vždy veľmi vtipné a my sa neustále len smejeme. Povedala 41-ročná herečka, ktorá si v Titanicu zahrala, keď mala iba sladkých 21. Leo mal vtedy necelých 23 rokov.

profimedia.sk

​Kate ďalej dodáva: ”Často si zvykneme hovoriť: Vieš si predstaviť, že by všetci tí ľudia počuli o akých hlúpostiach sa my vlastne bavíme? Je to pre nás vtipná predstava… nepoviem vám čo presne, ale sme si veľmi blízki. Niekedy si však hovoríme repliky z Titanicu a vtedy sa veľmi nasmejeme, ale to vieme pochopiť opäť len my dvaja.”

Títo dvaja herci pravidelne trávia spoločne čas a najčastejšie ich vídavajú na prázdninách na juhu Francúzka. Nedávno ich bulvár dal skoro dokopy, ale to sa už asi nestane. V tomto harmonickom kamarátstve je evidentné, že obaja majú zmysel pre humor a radi sa spolu zabávajú.

Instagram

​Chémia u nich vznikla hneď na začiatku, už pri nakrúcaní Titanicu. Leonardo DiCaprio si v interview, v roku 1997, nevedel svoju britskú kolegyňu vynachváliť: “Ona je taká skvelá osobnosť, že tá chémia sa tam okamžite objavila. Máme sa veľmi radi ako ľudia. Aj keď sme točili tú milostnú scénu, neviete si predstaviť ako sme sa nasmiali”, povedal DiCaprio.

Súvisiace články

Najčítanejšie