Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kristen Stewart žiari v novej reklame a otvorene prehovorila o svojej orientácii!
Zdielať na

Kristen Stewart žiari v novej reklame a otvorene prehovorila o svojej orientácii!

Zdroj: profimedia.sk

V máji oznámili zástupcovia módneho domu Chanel, že ich ambasádarkou bude najbližšie štyri roky herečka Kristen Stewart a že sa zároveň stane tvárou ich nového parfému.

Zverejnili už aj krátky reklamný film, ktorý režíroval Ringan Ledwidge a je naozaj pôsobivý! Stewart v ňom tancuje na pesničku „Runnin“ od Beyonce.

Herečka, okrem iného, v nedávnom rozhovore prezradila, že je otvorená randeniu aj s mužmi, nielen so ženami. V minulosti bol asi jej najznámejším partnerom Robert Pattinson a v súčasnosti chodí s modelkou Stellou Maxwell.

Kristen Stewart so Stellou Maxwell

Kristen Stewart so Stellou Maxwell

profimedia.sk

​Na otázku, či plánuje ešte chodiť s mužmi, odpovedala veľmi zaujímavo: „Áno, určite. Niektorí ľudia nie sú takí. Majú radi vyprážaný syr a budú ho jesť každý deň do konca života. Ja však taká nie som. Chcem vyskúšať všetko! Keď si dám raz vyprážaný syr, poviem: „Bolo to super! Čo máme ďalšie?“

joj.sk

Herečka má za sebou niekoľko vzťahov, rovnako s mužmi, ako aj so ženami. „Vždy som bola veľmi zamilovaná do každého, s kým som chodila. Myslíte si, že som to predstierala? Vždy som mala sklony k mužom aj ženám a nikdy som sa preto necítila zmätená, len si nerada robím z toho srandu.“ Povedala v rozhovore pre britský Harper's Bazaar.

ISIFA

"Keď som chodila s Robom, verejnosť bola pre mňa nepriateľom. A tak sa predsa nedá žiť! Bola som z toho zmätená. Teraz už viem, kto som a nemusím s nikým bojovať! Všetko sa zmenilo po tom, ako som začala chodiť s dievčaťom! Musela som sa zmeniť, ako mám vystupovať na verejnosti, ale pomohlo mi to a teraz som oveľa šťastnejšia!" Povedala Kristen.

Súvisiace články

Najčítanejšie